Ce lansări auto vor avea loc la Salonul Auto de la Geneva 2016 GALERIE FOTO

Ediţia din 2016 a Salonului Auto Geneva, va fi ca în fiecare an, una destul de bogată în lansări de modele noi. Anul acesta, printre producătorii auto mult aşteptaţi care se vor prezenta în Elveţia, se află Bugatti, Ferrari, Koenigsegg, McLaren, Mercedes-Benz, Pagani şi Porsche. Pe lângă aceştia, surprize mai sunt aşteptate şi din partea celorlalte mărci, care s-au pregătit mai bine un an întreg pentru acest eveniment.

17 feb. 2016, 10:30

Salonul de la Geneva va fi deschis pentru public între 3-13 martie, scrie promotor.ro. Până atunci însă a apărut o listă cu premierele anunţate deja pentru Geneva 2016:

1. ŠKODA VisionS este noutatea pe care cehii o pregătesc pentru segmentul SUV. Au fost destul de rezervaţi în privinţa detaliilor clare, dar, în ultimii ani, ŠKODA şi-a reînnoit complet şi şi-a extins gama de modele, iar în acest context nu ne aşteptăm decât la surprize plăcute.

Citeşte şi Noul model DACIA DUSTER va fi prezentat la Geneva. Cu ce noutăţi vine

2. Mazda RX-VISION

Conceptul RX-VISION dă o nouă formă uimitoare moştenirii Mazda de automobile sport cu de motoare rotative. Corelat cu gama unică de modele RX a companiei, RX-VISION este un simbol al spiritului competiţional Mazda, în calitatea sa de singur producător de autovehicule care a reuşit vreodată pe piaţă cu motorul rotativ.

3. Opel Mokka X

Prin modelul Mokka X Opel urăreşte să-i sporească popularitatea, etalând un design şi sisteme de infotainment de nouă generaţie remarcabile. Pe lângă noua generaţie de motoare diesel de 1,6 litri, noul Mokka X îşi va extinde şi oferta de motoare pe benzină cu noua generaţie a unităţii turbo de 1,4 litri cu sistem de injecţie directă, care va fi combinată cu o transmisie automată şi tracţiune integrală.

4. Subaru XV Concept

Tot ce am reuşit să aflăm despre noul XV este că a primit un facelift considerabil, şi, după cum era şi firesc, îmbunătăţiri la gama de motoare, şasiuri, precum şi la sistemul de infotainment.

Citeşte şi Lovitură de la RENAULT. Cum arată modelul 2018 DUSTER pentru India FOTO

5. BMW M760Li xDrive

Odată cu apariţia noului M760Li xDrive bavarezii de la BMW stabilesc noi standarde în segmentul sport al sedanurilor de lux. Una dintre noutăţile pe care M760Li xDrive le aduce constă în motorul V12 M Performance pe benzină, cu o capacitate de 6,6 litri ce beneficiază de tehnologie BMW TwinPower Turbo, care generează o putere de 441 kW/600 CP.

6. BMW i8 Protonic Red Edition

Încă o surpriză de la BMW. La Geneva urmează să fie prezentat în premieră mondială modelul BMW i8 Protonic Red Edition.

Ce noutăţi se mai anunţă vezi aici