Ce le-a spus Traian Băsescu protestatarilor care-i cereau demisia, la cununia fiicei sale VIDEO

Huiduieli la cununia civilă a Elenei Băsescu. Zeci oameni strânşi în faţa Primăriei Sectorului 2 au huiduit în momentul în care au apărut nuntaşii. Lui Traian Băsescu i s-a cerut demisia, iar mirele şi familia sa au fost făcuţi "hoţi" de către protestatari. 

RomaniaTV.net
01 sept. 2012, 09:09
Ce le-a spus Traian Băsescu protestatarilor care-i cereau demisia, la cununia fiicei sale VIDEO

Sute de oameni s-au strâns sâmbătă la prânz în faţa Primăriei Sectorului 2, unde a avut loc cununia civilă a fiicei celei mici a preşedintelui Traian Băsescu. Erau susţinători ai preşedintelui Traian Băsescu, curioşi, dar şi oameni care au protestat zilele trecute în faţa Palatului Cotroceni împotriva revenirii preşedintelui Băsescu la Cotroceni.

Şeful statului a sosit la braţ cu fiica cea mică, Elena, şi cu soţia lui, Maria. În momentul apariţiei sale la poarta primăriei, mai mulţi oameni au început să-l huiduie şi să-i ceară „demisia”. În schimb, preşedintele era cu zâmbetul pe buze şi le-a răspuns „după nuntă, după nuntă”.

Câteva zeci de poliţişti şi jandarmi au fost mobilizaţi pentru eveniment. 

Înainte de sosirea familiei Băsescu la Primăria Sectorului 2, între protestatari şi câţiva simpatizanţi ai preşedintelui, aflaţi şi ei în zonă, a izbucnit un conflict. Taberele au avut mai întâi un schimb de replici, după care doi bătrâni au început să se îmbrâncească. Conflictul a fost întrerupt după intervenţia poliţiştilor locali.

Şi la ieşirea din sediul primăriei, unii oameni l-au apaludat pe şefului statului şi l-au felicitat, alţii l-au huiduit. Traian Băsescu a zâmbit şi le-a urat „Casă de piatră la toţi”.