Ce locuinţă poţi să îţi cumperi cu 50.000 de euro

50.000 de euro este suma împrumutată din bancă cel mai des de către persoanele care vor să aibă casa lor. Ei spun că este de ajuns pentru o locuinţă situata în orice zonă a Bucureştiului.

22 mai 2015, 06:21
Ce locuinţă poţi să îţi cumperi cu 50.000 de euro

Oferta imobiliară este pentru toate gusturilor anul acesta. Majoritatea celor care vor să îşi cumpere o casă vor să se încadreze într-un buget de 50.000 de euro, potrivit România TV.

Pentru cei care îşi doresc o garsonieră, una de lux, amplasată într-un ansamblu rezidenţial, cum este cel din zona Titan, se încadrează în bugetul de 50.000 de euro. Garsonierele au 44 de metri pătraţi, dispun de finisaje de lux, terasă, iar în interiorul ansamblului sunt locuri de joacă pentru copii.

CITEŞTE ŞI: Preţul mediu al garsonierelor din Capitală a crescut cu 3% în ultimele 12 luni, până la 32.557 euro

Pentru două camere, oferta este şi mai variată şi se găsesc astfel de locuinţe în mai toate zonele din Capitală. O ofertă foarte bună este un apartament în zona de nord a Capitalei. Locuinţa de 50 de metri pătraţi se află într-un imobil ridicat în anul 2013.

Tot o locuinţă cu două camere, aflată la câteva minute de Parcul Floreasca este scoasă la vânzare la preţul de 49.500 de euro.

Apartamentele de trei camere, de 50.000 de euro, se găsesc la marginea Capitalei. O astfel de locuinţă se găseşte la ultimul nivel al unui bloc construit în anul 1976. Are o suprafaţă de 64 de metri pătraţi şi se află în apropierea mall-ului Plaza din Drumul Taberei.

O altă ofertă, la aceeaşi bani este un apartament de patru camere din zona Râul Toamnei, cartierul Drumul Taberei, într-un bloc din 1971.

Chiar dacă pare greu de crezut, cu 50.000 de euro se pot cumpăra şi case. Un ansamblu rezidenţial din Corbeanca vinde case în duplexuri. Casele au 124 de metri patrati, sunt ecologice şi sunt făcute din panouri de lemn.

Citeşte şi: ANL construieşte un bloc de locuinţe pentru tineri în Sectorul 4