Ce mai face actorul Gheorghe Visu. Celebrul State din ‘Inimă de ţigan’ are 71 de ani

Ce mai face actorul Gheorghe Visu. Celebrul State din 'Inimă de ţigan' are 71 de ani şi este unul dintre cei mai apreciaţi actori din România. Chiar dacă nu mai este la fel de prezent în spațiul public, el își face cu drag meseria.

27 mai 2023, 20:02
Ce mai face actorul Gheorghe Visu. Celebrul State din ‘Inimă de ţigan’ are 71 de ani
Ce mai face actorul Gheorghe Visu

Ce mai face actorul Gheorghe Visu. Pe reţelele sociale, actorul este destul de activ şi postează regulat imagini, versuri sau picturi pictate chiar de el. Se menține foarte bine la 71 de ani și are foarte multă energie, motiv pentru care încă apare adesea în piese de teatru.

Citeşte şi: Gheorghe Visu dezvăluie motivele pentru care rolul lui State Potcovaru, din Inimă de Țigan, a fost cea mai frumoasă perioadă din viața sa: „E foarte plăcut să vezi că-ți dă cineva „Buna ziua” în supermarket”

Ce mai face actorul Gheorghe Visu

Gheorghe Visu îşi face în continuare meseria, a apărut în filmul  Dosarul 631, în 2022, în Dragă tată în 2021, în Heidi în 2019. De asemenea, Gheorghe Visu a mai jucat și în filmul Moromeții 2, în 2018.

Dar cu siguranță rolul pentru care a fost cel mai iubit a fost cel al lui State din Inimă de Țigan. Acesta a făcut un personaj aparte alături de Carmen Tănase, partenera lui din film.

Cei doi au o relație foarte bună și acum. Carmen Tănase chiar spunea că i-ar plăcea să se întâlnească mai des cu Gheorghe Visu și foștii colegi de platou de la Inimă de Țigan.

A, foarte bune relații, din păcate însă ne vedem foarte rar, așa cum mă văd cu toți prietenii mei de aici, din București. Foarte rar ne vedem, nu știu de ce suntem atât de tâmpiți, nu pot să-nțeleg, dar vorbim când avem ocazii acum – de zile de naștere, Doamne ferește de vreo boală!, dar avem grijă unul de altul, vorbim, știm că suntem acolo, undeva, amândoi, și că atunci când e nevoie sărim”, a declarat Carmen Tănase pentru Viva.ro.