Ce mai face Alexia Tudose, tânăra cu brațele replantate, la un an de la tragedie. E de nerecunoscut!

Alexia Tudose, tânăra care a impresionat o țară întreagă cu tragedia prin care a trecut, atunci când și-a pierdut ambele brațe, se bucură de viață mai mult decât oricând! Ce face tânăra în prezent, vezi în rândurile de mai jos.
Alina Costache
29 nov. 2023, 11:53
Ce mai face Alexia Tudose, tânăra cu brațele replantate, la un an de la tragedie. E de nerecunoscut!

Alexia Tudose este tânăra care a primit o nouă șansă la viață. În vârstă de 15 ani, Alexia a fost grav rănită în urma accidentului petrecut la intrarea în Pașcani.

Citește și Alexia a fost externată după ce medicii i-au replantat braţele amputate în accidentul din Pașcani. „O să fie totul bine, o să-mi revin cât mai repede și cât mai bine”

Peste aproximativ o lună se împlinește un an de la nenorocirea care a șocat o țară întreagă.

Atunci, autocarul în care se afla s-a răsturnat, iar Alexia rămăsese fără ambele mâini, însă medicii au reușit ceva ce nimeni nu credea. Și anume, i-au replantat brațele!

Acum, Alexia este în afara oricărui pericol, după ce a trecut prin momente de neimaginat.

În 2022, la data de 16 decembrie, Alexia Tudose se afla în autocarul cu 35 de artiști din Ansamblul Folcloric din Botoșani care s-a răsturnat.

Autocarul se deplasa spre Slobozia, unde urmau să susțină o prestație artistică, însă ghinionul le-a fost pus în cale.

Accidentul a fost atât de grav încât Alexia și-a pierdut ambele brațe, iar alți 25 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Când eram în spital nu puteam să văd altă cale, de ce ar trebui să mă simt negativ dacă eu sunt bine şi sunt acum pe picioarele mele?”, spunea Alexia.

Mesajul emoționant pentru doctorul care i-a salvat viața

După momentele de neimaginat prin care a trecut adolescenta, destinul a ales să fie de partea ei.

Astfel, Alexia și-a revenit foarte bine și își continuă viața ca până în momentul în care a avut loc accidentul rutier.

Cu multă recuperare și voință, Alexia este astăzi, un alt om. Un om mai fericit, după cum se poate vedea din postările de pe rețele sociale.

Printre altele, tânăra a rămas cu sufletul lângă medicul care i-a salvat viața, Sidonia Susanu.

Vezi și Alexia, fata cu brațele replantate, a dat lovitura. Ce a făcut adolescenta la câteva luni de la accidentul care i-a schimbat viața. „Ești o adevărată lecție pentru noi toți”

„Astăzi este o zi specială, pentru că astăzi sărbătorim ziua unei persoane dragi care ne oferă o a doua șansă la viață, nouă, copiilor. Sufletul dumneavoastră emană bunătate în jur, iar munca dumneavoastră face minuni. Deși ne-am întâlnit într-o împrejurare nefericită, mă bucur să vă am în viața mea.

Vă iubesc atât de mult încât nu pot explica prin cuvinte. Mă rog să vă țină Dumnezeu înainte, sănătoasă, fericită, împlinită și cu oameni dragi alături! Mulțumesc că existați! La mulți ani!”, a scris Alexia pe Facebook, acolo unde a lăsat un mesaj pentru doctorul care i-a oferit o nouă șansă la viață.

De asemenea, Alexia încă poartă fașa pentru unul dintre brațe, semn că încă se recuperează, dar zâmbetul de pe fața ei nu spune altceva decât faptul că este fericită!

În vara aceasta, tânăra a scos chiar și o piesă pe Youtube numită ”Limonada” și majoritatea prietenilor ei au distribuit videoclipul pe rețelele sociale.

În cele din urmă, timpul pare că a fost bun cu Alexia. Acum, tânăra se bucură de fiecare moment și prețuiește ceea ce i-a fost oferit, și anume, șansa la viață.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!