Ce mai fură românii. La Suceava, un pod din beton a dispărut cu totul într-o noapte. În Dâmboviţa, s-a furat acoperişul stadionul cu căruţa

O localitate din Suceava a rămas fără pod. Un "întreprinzător" a luat un utilaj greu şi a decis să-şi facă el singur un pod lângă casă. Mai la sud, în Dâmboviţa, tabla de la un stadion a fost sustrasă bucată cu bucată cu o căruţă.

23 feb. 2023, 19:14
Ce mai fură românii. La Suceava, un pod din beton a dispărut cu totul într-o noapte. În Dâmboviţa, s-a furat acoperişul stadionul cu căruţa

Un pod care a fost amenajat provizoriu în zona localității sucevene Luncușoara a fost furat în întregime. Podul era compus din tuburi din beton precomprimat de câte 2,5 metri lungime.

Respectivul pod avea două rânduri de câte șase tuburi având ca suprastructură pământ și pietriș. „S-a furat un pod”, a spus C. Dascălu, reprezentat al Autotehnorom, firma care a amenajat podul provizoriu și care a executat lucrarea noului pod.

El a spus că tuburile au fost furate cu un excavator pe care este lipită o inscripție cu Autotehnorom ca să nu atragă atenția. Dascălu a spus că probabil că excavatorul fusese închiriat de firma de construcții în timpul lucrărilor și a rămas în continuare cu inscripția respectivă.

Revoltător! Un jurnalist din Ucraina a arătat întregii lumi că văduvele soldaților ruși poartă haine de blană furate din regiunea Donețk
„Ziua a îndepărtat pământul, iar noaptea a venit și a luat tuburile”, a mai declarat reprezentantul constructorului care a menționat că operațiunea a fost filmată de vecini și sesizată ulterior la 112.

Tuburile au fost găsite la un localnic care locuiește în apropiere. „Podul de piatră s-a furat”, a concluzionat reprezentanul firmei de construcții. El a menționat că a fost depusă plângere penală în acest caz.

Trei dâmbovițeni au furat cu căruța zeci de bucăți de tablă din acoperișul tribunei unui stadion

Polițiștii din Moreni, alături de jandarmi de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Dâmbovița, au prins, miercuri, în zona de lângă stadionul din localitatea Mija, trei bărbați din comuna I.L. Caragiale în timp ce transportau cu o căruță 67 de bucăți de tablă metalică ondulată, scrie Mediafax.

Ea este fosta consilieră a lui Liviu Dragnea care își acuză fosta menajeră că i-a furat bijuterii în valoare de 350.000 de euro: „Este o mafie!”
Bunurile au fost furate de la acoperișul tribunei din stadion, acestea fiind restituite. Prejudiciul se ridică la peste 8.000 de lei.

Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, iar joi au primit mandar de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru furt calificat.