Ce mai scot românii la vânzare pe internet: rezervarea la restaurant, în ziua propriei nunţi

Românii s-au obișnuit atât de mult cu tranzacțiile online încât acum scot orice la vânzare pe internet, chiar și ziua nunții. Iată un tip de mesaj, informează jurnalul.ro: "Cedez dată nuntă 2020". Sau chiar 2021. Astfel de anunţuri au început să-şi facă apariţia pe site-urile de mică publicitate. Nu prea mai vorbește nimeni de romantism, de date care au o semnificație simbolică, sau de Ziua îndrăgostiților. Data nunții poate fi aleasă în funcție de ceea ce spun astrologii sau numerologii. Sau se poate alege data nunții în funcție de disponibilitatea restaurantului unde mirii doresc să-și celebreze unirea pe viață. Lipsit de romantism, dar adevărat.

RomaniaTV.net
24 ian. 2020, 15:02
Ce mai scot românii la vânzare pe internet: rezervarea la restaurant, în ziua propriei nunţi

Orice nuntă care se respectă are nevoie de un loc al petrecerii. Iar pregătirea începe cu alegerea restaurantului. Rezervările se fac chiar și cu doi-trei ani înaintea fericitului eveniment, iar cei care fac rezervările trebuie să plătească un avans și de 2.000-3.000 de lei. Avansul nu este returnabil. Cu alte cuvinte faci rezervarea și plătești pe riscul tău. Numai că în doi-trei ani până la nuntă, lucrurile se mai pot schimba, dragostea poate dispărea, nunta s-ar putea să nu mai aibă sens, și atunci pierzi banii. Pentru a evita o asemenea situație, unii scot la vânzare rezervarea. Măcar să se bucure alți fericiți de ea.

De ce își pun oamenii atâtea speranțe în nunta de vis? Psihologul Mihaela Săhlean explică: “Mintea se ancorează adesea într-o poveste frumoasă și, de cele mai multe ori, ajungem să credem că dacă imaginile sunt frumoase, și realitatea este la fel. Dar realitatea a demonstrat că nu se întâmplă așa.  Recomandarea ar fi discreție și pentru o nuntă care se onorează la termen, și pentru situațiile în care a existat răzgândire sau alți factori au determinat anularea nunții. Discreția e o foarte mare calitate. Nunta este un eveniment extrem de personal în viața unui om. Este un eveniment pe care îl împarți doar cu cei mai apopiati, cu prietenii, cu rudele, nu e cazul să pui pe internet perspectiva anulării. Dacă a existat o neșansă, această neșansă nu trebuie speculată financiar.”

Citiți mai multe aici

Citește și: