Ce mănâncă Andreea Raicu în fiecare dimineață. Vedeta a renunțat la micul dejun dulce: „Aceste lucruri îmi ajută creierul”

Ce mănâncă Andreea Raicu în fiecare dimineață. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că are un stil de viață echilibrat, face sport regulat, iar alimentația este un cât se poate de sănătoasă. Vedeta a împărtășit pe rețelele sociale alimentele pe care le consumă în fiecare dimineață.

24 oct. 2023, 09:37
Ce mănâncă Andreea Raicu în fiecare dimineață. Vedeta a renunțat la micul dejun dulce: „Aceste lucruri îmi ajută creierul”
Ce mănâncă Andreea Raicu în fiecare dimineață

Ce mănâncă Andreea Raicu în fiecare dimineață. Dacă pentru foarte multe persoane, mesele vedetei par mai degrabă a fi unele de dietă, aceasta spune că nu se ghidează niciodată după asta, întrucât a reușit să-și realizeze un adevărat stil de viață.

Citește și: Andreea Raicu o atacă pe ‘Zâna surprizelor’: „I-aş schimba stilul vestimentar. Uităm ce ne face cu adevărat frumoase”

Ce mănâncă Andreea Raicu în fiecare dimineață

Am venit de la sală și stau acasă și îmi era foarte foame și mi-am făcut un ou, pentru că nu mai mănânc mic dejun care să mai conțină nimic dulce. Mi-am făcut un ou fiert și pâine fără gluten, cu avocado, lămâie și brânză fără lactoză. Mănânc aceste lucruri care-mi ajută creierul, pentru că au omega, iau și proteină și puțin carbohidrați.”, a spus Andreea Raicu pe rețelele de socializare.

Vedeta a renunțat la carne în urmă cu foarte mulți ani. Nu și-a propus să facă acest lucru, ci totul s-a întâmplat extrem de spontan, realizând că nu mai are nevoie de produsele pe bază animală pentru a avea energie și o stare bună de spirit.

Nu mănânc carne. Am început cu un post acum opt ani și mi-am dat seama că aveam o stare extraordinară de bine și atunci am renunțat la toate enzimele pe care le luăm că să diger carnea mult mai bine. Practic, am stat și mi-am ascultat corul. Fac parte dintr-o familie în care atunci când venea Crăciunul cumpărăm carnea de porc, legumele, salatele și pastilele de bilă pe care trebuia să le luăm pentru că mâncăm foarte mult.

Dar nu-i mai bine să nu mai mâncăm atât de mult, că să nu mai fim nevoiți să luăm acele pastile? Cred că e foarte important să lucrăm mai mult la cauza și nu la efect, pentru că noi avem un corp foarte deștept care ne da semnale atunci când ceva nu este în regulă.

Dacă e să rămâi cu un singur lucru din tot ce ți-am spus mai sus, acela ar fi să-ți asculți corpul. Eu nu-mi impun nimic cu strictețe, dar îmi place să am grijă de mine, să mă simt bine.

Sigur că o să-mi iau o înghețată dacă am chef (deși știu că lactoza nu-mi prietește deloc), sigur că mai gust niște tzatziki cu pâine (deși glutenul e no-go pentru mine), dar am mereu grijă să fac totul cu moderație. Cine vrea să-și petreacă vacanță umflat, balonat, moleșit și cu crampe? Eu clar nu”, declara Andreea Raicu.