Ce mănâncă Denise Rifai pentru a arăta impecabil la 37 de ani: „Cred foarte mult în alimentaţie”

Ce mănâncă Denise Rifai pentru a arăta impecabil la 37 de ani. Prezentă la Gala Premiilor Radar de Media, prezentatoarea de la postul Kanal D a dezvăluit ce alimente consumă pentru a o ajuta să arate şi să se simtă bine în pielea ei.

28 oct. 2022, 09:27
Ce mănâncă Denise Rifai pentru a arăta impecabil la 37 de ani: „Cred foarte mult în alimentaţie”
Ce mănâncă Denise Rifai pentru a arăta impecabil la 37 de ani

Ce mănâncă Denise Rifai pentru a arăta impecabil la 37 de ani. Prezentatoarea are un stil de viaţă foarte sănătos, rar se abate de la reguli, iar atunci când o face, alege cele mai sănătoase variante.

Îşi propune în fiecare zi să nu mai consume zahăr, atunci când îi vin poftele, le potoleşte cu un fruct. Cafeaua, la fel, o preferă neagră, fără pic de îndulcitor.

Citeşte şi: Cu ce cadouri îşi surprinde Denise Rifai iubitul: „Eu așa am fost crescută”

Ce mănâncă Denise Rifai pentru a arăta impecabil

Eu fac tot ceea ce face orice om de bun simț, care vrea să rământă într-o formă de bun simț. Toată lumea ar trebui să fie atentă atunci când vine vorba de alimentele din dietă.

Zahărul nu face bine nimănui. Încerc pe cât posibil să nu mănânc zahăr. Evit zahărul. Deci, eu mă trezesc dimineața spunând că nu mănânc zahăr. Acum că mai scap la un fruct, asta-i altceva. Aleg să nu mai mănânc zahăr, să mănânc cât mai light, așa. Dar neprivându-mi corpul de tot ce înseamnă alimente esențiale importante.

Cafeaua nu se bea cu zahăr. Cafeaua se bea neagră, așa poți să-i înțelegi gustul. Altfel mănânci prăjitură. Simt nevoia să mănânc dulce în anumite perioade ale lunii, când sunt foarte obosită și atunci mănânc câte un fruct. Atunci consum multe fructe.

Cred foarte mult în alimentație. Mănânc foarte curat. Adică aleg să gătesc alimentele foarte curat. Ca să le conservăm proprietățile. Mănânc foarte mult verde. Mănânc proteină de bună calitate. Asta apropo de cum mă hrănesc. Mă hidratez. Beau foarte foarte multă apă. Și apropo de tot ceea ce înseamnă tratamente cosmetice, merg și îmi fac tratamente la salon.

Pot să spun că sunt mare fan cosmetică, chiar cred că o femeie trebuie să se îngrijească și să meargă la tratamente cosmetice, mai ales dacă îi place. Că și aici e un subiect. Sunt doamne care nu își permit și doamne cărora nu le place.

Eu, dacă aș avea timp, pe cât de mult mi-aș permite, la atât de multe tratamente m-aș duce. Iubesc foarte mult acest lucru, să mă răsfăț în saloanele de cosmetică. Pe mine mă relaxează să mă duc la un masaj„, a declarat Denise Rifai, pentru Viva.ro.