Cu ce cadouri îşi surprinde Denise Rifai iubitul: „Eu așa am fost crescută”

Cu ce cadouri îşi surprinde Denise Rifai iubitul. Prezentatoarea de la Kanal D este foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa personală. Chiar dacă de multe ori a evitat acest subiect, a dat de înţeles că îi merge bine pe toate planurile.

17 oct. 2022, 17:44
Cu ce cadouri îşi surprinde Denise Rifai iubitul: „Eu așa am fost crescută”
Cu ce cadouri îşi surprinde Denise Rifai iubitul

Cu ce cadouri îşi surprinde Denise Rifai iubitul. „Această întrebare o să rămână fără răspuns mult timp de-acum încolo. Eu fac toate eforturile să–mi țin viața mea privată… a mea, să fie pentru mine. Și, cu siguranță, când lucrurile nu vor mai putea fi ținute acolo… o să le știe toată lumea.

Eu cred că o femeie are nevoie de un bărbat întotdeauna în viața ei pentru că noi suntem în complementaritate cu bărbatul, yin și yang, adică nu poți să funcționezi fără un bărbat. E foarte greu dacă nu există și energie masculină. Mulțumesc bunului Dumnezeu că sunt foarte echilibrată și că nu am nicio lipsă pe niciun plan. Dar când vor fi lucruri de anunțat, cu siguranță nu o să evit să le anunț”, declara Denise Rifai.

Citeşte şi: La ce alimente a renunţat Denise Rifai pentru a avea o siluetă perfectă. „N-aş găti aşa ceva în viaţa mea!” VIDEO

Cu ce cadouri îşi surprinde Denise Rifai iubitul

Jurnalista a fost prezentă la un eveniment monden și nu a avut cum să scape de întrebările picante. Curiozitatea unuia dintre reporteri a fost legată de cadourile pe care Denise Rifai i le oferă persoanei iubite.

Fără să stea prea mult pe gânduri, prezentatoarea TV a spus ce i se pare cel mai normal să îi ofere celui de lângă ea. Ba mai mult, speră ca vorbele ei să fie sfat util și pentru fanele sale. Fără nicio urmă de modestie, Denise Rifai crede că cel mai frumos cadou din viața cuiva este chiar timpul acelei persoane, şi un tort.

Bărbatului îi faci cadou un tort de ziua și, implicit, pe tine, că ești cel mai frumos cadou din viața lui. Eu așa am fost crescută”, a spus Denise Rifai.