Ce mănâncă Mihaela Bilic. Trucul genial cu care a reuşit să scape de un număr semnificativ de kilograme: „Eram disperată, mă în­gră­șasem din cauza unor tratamente hormonale, fiindcă am vrut să fac copii”

Numele Mihaelei Bilic este asociat cu stilul de viaţă sănătos. Sfaturile ei au fost urmate atât de vedete, cât şi de oameni de rând, iar rezultatele obţinute de aceştia au fost spectaculoase. Cu toate astea, celebrul nutriţionist spune că, în ceea ce o priveşte, nu are întotdeauna o alimentaţie exemplară.

06 dec. 2021, 15:36
Ce mănâncă Mihaela Bilic. Trucul genial cu care a reuşit să scape de un număr semnificativ de kilograme: „Eram disperată, mă în­gră­șasem din cauza unor tratamente hormonale, fiindcă am vrut să fac copii”

Ce mănâncă Mihaela Bilic. Medicul nutriționist recunoaşte că are momente în care se abate de la mâncatul sănătos, dar tocmai acest lucru o motivează şi mai tare să îi ajute pe oameni. Spre exemplu, Mihaela Bilic nu promovează dietele draconice tocmai pentru că, de-a lungul vieţii, ea însăşi a urmat diete drastice şi a dat piept cu consecinţele nefaste ale înfometării. A făcut-o din acelaşi motiv pentru care o fac multe femei: vor să slăbească foarte repede.

Ce mănâncă Mihaela Bilic. Nutriţionistul nu face rabat de la produsele mai puţin sănătoase: cartofii prăjiţi, merdenelele şi croasantele, printre favorite

Medicul recunoaşte că nu de puţine ori i s-a întâmplat să-şi scape greutatea de sub control şi să aibă oscilaţii mari, şi de câte 10 kg. În plus, nutriţionistul recunoaşte că s-a confruntat cu una dintre cele mai mari probleme ale femeilor, neacceptarea, şi că i-a luat timp să reuşească să facă pace cu ea.

Eu fac toate prostiile lumii, și asta îi încurajează pe cei care mă ascultă, ceea ce nu e neapărat bine. Ultima oară eram pe stradă, mâncam un croasat și m-a oprit un domn să-mi zică: V-am prins! Păi, când, Doamne, iartă-mă, am zis eu că nu mănânc? 

Citeste si Mihaela Bilic: Murăturile, cea mai bună sursă de vitamine şi fibre naturale în timpul iernii. Conțin milioane de bacterii benefice per gram

Cartofii prăjiți, merdenelele și croasantele sunt slăbiciunile mele. Am preferat să rabd o zi întreagă și să mănânc ce-mi place, decât să mănânc numai rădăcini și sa­late. Toată viața mea a fost o cură de slăbire, pen­tru că am avut mereu privilegiul de a-mi inventa ce dietă am vrut, de la cura de slăbire cu înghețată, din timpul rezidențiatului, o cutie de 600 kcalorii și atât, până la cura de slăbire cu două felii de pâine prăjită pe zi, după care nu am slăbit niciun gram.

Nu mi-a ieșit întotdeauna, am variat de-a lungul vieții între 55 kg și 65 de kg la o înălțime de 1,70 m. Am trăit me­­reu la extreme și mi-a luat timp să fac pace cu mine„, a declarat Mihaela Bilic pentru Formula AS.

Trucul genial cu care a reuşit să scape de un număr semnificativ de kilograme

Cu mai mulţi ani în urmă, medicul Mihaela Bilic a urmat tratamente hormonale pentru a putea avea copii. Consecinţele acestor tratamente au fost vizibile la nivelul siluetei. Nutriţionistul a acumulat un număr mare de kilograme de care nu a reuşit să scape până ce nu a schimbat tactica. Iar rezultatele au fost neaşteptate.

Toate căutările mele în direcția asta au explodat la 40 de ani. Eram disperată, mă în­gră­șasem din cauza unor tratamente hormonale, fiindcă am vrut să fac copii, nu reușeam să slăbesc, eram dis­perată. Țin minte că mi-am zis: „Nu mai pot, cu toa­te curele tale de slăbire, nu mai vreau!”

Nu mai voiam nici măcar să mă gândesc la ce trebuie să mă­nânc. Și atunci am zis: „Mihaela, ce nu-ți place ție? Peștele! Perfect, o să mănânci pește cu legume un an de zile, ca să nu mai trebuiască să te gândești de­loc la mâncare. Peștele e sănătos, nu poți da greș cu el.

Atunci mi-am dat seama că cel mai mare duș­man al meu nu era mâncarea, era propriul cap. După două săptămâni, nu mai aveam fantezii culinare, dorințe, pofte, am simțit dintr-odată o mare eli­be­rare. După vreo șase luni, fără să-mi dau seama, ajun­sesem mai slabă ca niciodată„, a povestit Mihaela Bilic pentru sursa citată.

Citeste si Mihaela Bilic dezvăluie planta care conţine cantităţi uriaşe de Vitamina C. Este campioana imunităţii în sezonul rece şi se găseşte în orice piaţă

 


loading...
Partenerii noștri