Ce mănâncă nutriționista Mihaela Bilic în viața de zi cu zi: „În mod obișnuit, într-o zi de muncă, meniul meu este trist și simplu”

Reputatul medic nutriționist Mihaela Bilic a dezvăluit ce mănâncă într-o zi normală, dând câteva sfaturi celor care o urmăresc zilnic.

18 dec. 2023, 14:31
Ce mănâncă nutriționista Mihaela Bilic în viața de zi cu zi: „În mod obișnuit, într-o zi de muncă, meniul meu este trist și simplu”
Ce mănâncă nutriționista Mihaela Bilic în fiecare zi

Mihaela Bilic  mărturisește că are o singură masă principală în cursul serii, atunci când consumă carne sau pește alături de multe legume. În rest, bea cafea, se bucură de supe creme și de sucuri cu îndulcitor.

Citește și: Tratamentul natural al bunicii pentru răceală! Este aur curat pentru sănătate. Mihaela Bilic: ”Un remediu din străbuni care rămâne la fel de eficient”

„Dimineața o cafea simplă, pe la ora 11-12 încă o cafea cu lapte, apoi un lapte bătut sau o supă cremă și mai tragem de timp, ne mai amăgim, mai rezistăm, mai bem un ceai, nici nu știu că apa nu-mi place, un suc cu îndulcitor să mai tai apetitul de dulce și ajungem într-un final la masa de seară, care este singura mea masă de zi și care înseamnă fie o bucată de carne fie o bucată de pește cu multe legume.

Dar atenție, făinoasele, lucrurile bune în viață, le mănânc, în mod excepțional, probabil o dată pe săptămână sau și mai rar de atât. Deci, în în mod obișnuit, într-o zi de muncă, meniul meu este trist și simplu.

Citește și: Care e cel mai gustos desert al copilăriei și cum poate fi consumat ca să nu îngrașe. Mihaela Bilic: „Există preparate care ne hrănesc sufletul, cu ajutorul lor ne întoarcem în timp”

Mâncarea este puțină sau dacă vreau să-mi fac de cap în weekend, atunci țin post toată ziua, nu îl numesc post intermitent. Este efectiv foame toată ziua și-mi țin caloriile pentru seară când mănânc o ceafă de porc cu cartofi prăjiți”, a explicat aceasta pentru Mediaflux.ro.