Ce mănâncă şi ce beau nutriţioniştii de sărbători

Sărbătorile sunt aproape și știm cât de greu este să îți menții silueta în această perioadă. Pentru că vrem să îți venim în ajutor, îți spunem ce mănâncă și ce beau nutriționiștii de Crăciun și Revelion, dar și ce fac ca să rămână în formă.

RomaniaTV.net
16 dec. 2015, 11:06
Ce mănâncă şi ce beau nutriţioniştii de sărbători

Cum te pregătești pentru masa de sărbători

Nu pleca la nicio petrecere de sărbători înfometată. Mănâncă o gustare sănătoasă acasă, plină de proteine. Este cel mai simplu mod în care poți sta departe de preparatele nesănătoase, pe care vrei să le eviți în această perioadă, spune nutriționistul Laura Schoenfeld, citată de eatclean.com. Dacă, totuși, vrei să te răsfeți, alege ceva care îți place foarte tare.

Citeşte şi  Adevărul nespus până acum despre carnea de porc. Cât de periculoasă, este, de fapt. Testul SLĂNINUŢEI

În perioada sărbătorilor vei avea în casă fripturi și alte preparate bogate în calorii și grăsimi, iar o metodă care te va ajuta să rămâi la greutatea ta este să ai un mic dejun sănătos. Alege lapte cu fulgi de ovăz și fructe de pădure sau o salată cu piept de pui, iar până la masa principală, mulțumește-te cu un măr și migdale. Nutriționistul Jessica Levinson susține că o astfel de masă te va ajuta să reziști până în momentul în care vei ajunge la petrecerea sau reuniunea de Crăciun.

Nutriționistul Gina Hassick te sfătuiește să mănânci mai puțin și mai des de sărbători. Ia câte o gustare la fiecare patru ore și îți vei ajuta metabolismul să ardă calorii mai repede.

Citeşte continuarea pe unica.ro