Ce mâncăm pentru un abdomen plat

E simplu să te hrăneşti sănătos şi să ai grijă de siluetă! Nu trebuie decât să faci alegeri inspirate şi să incluzi în alimentaţie acele produse care favorizează topirea grăsimilor. Dacă vrei să ai un abdomen plat şi o talie de invidiat fără să mergi la sală ori să iei păstile de slăbit, ai grijă la ce pui în farfurie şi înlocuieşte cafeaua cu ceaiul verde.

RomaniaTV.net
05 iun. 2014, 10:35
Ce mâncăm pentru un abdomen plat

Fructe de padure

Fie ca sunt afine, mure, zmeura sau acai berries, fructele de padure sunt gustarea ideala pentru cei care vor sa slabeasca si sa-si tonifieze corpul. Secretul lor consta in substanta ce le confera si culoarea de un rosu inchis, un antioxidant puternic din clasa antocianinelor, despre care studiile au aratat ca are capacitatea de a topi grasimea abdominala. Cu alte cuvinte, daca vrei sa intri cat mai repede intr-o pereche de skinny jeans, consuma din plin fructe rosii (chiar si cirese, visine sau struguri) si vei avea in scurt timp abdomenul plat, asa cum ai visat.

Citeşte şi Vrei un abdomen plat? Iată 20 tehnici eficiente să arzi grăsimile

Seminte de in

Semintele de in sunt extraordinar de nutritive, fiind bogate in grasimi mononesaturate sanatoase – foarte potrivite daca tii la silueta. Spre deosebire de grasimile saturate, cele mononesaturate scad nivelul de colesterol si contribuie la reducerea grasimii corporale. Semintele de in te vor ajuta sa scapi de „colaceii“ de grasime de pe abdomen si de „aripioarele“ din zona coapselor.

Articol integral pe CuradeMiere.ro.