Ce mare și frumos s-a făcut băiatul lui Petre Roman. Între micuțul Petrus și Oana Roman este o diferență de 33 de ani

Petre Roman are o relație extraordinară cu fiul său cel mic, Petrus. Cu toate că există o diferență destul de mare între acesta și surorile sale, se pare că fostul premier nu face diferența când vine vorba de răsfăț.

06 mart. 2023, 13:00
Ce mare și frumos s-a făcut băiatul lui Petre Roman. Între micuțul Petrus și Oana Roman este o diferență de 33 de ani

Petre Roman a fost surprins alături de fiul său, Petrus, în timp ce se relaxau împreună într-un mall din Capitală. Băiețelul în vârstă de 13 ani este rezultat din mariajul lui Petre Roman (76 de ani) cu Silvia Chifiriuc. Paparazii MediaFlux.ro au reușit să surprindă câteva cadre extrem de rare cu acesta alături de Juniorul său.

Citește și: Care este atitudinea lui Petre Roman vizavi de fosta lui soţie. Oana face dezvăluiri: „Tata s-a interesat de ea”

Petre Roman și-a răsfățat fiul la unul dintre restaurantele care servesc mâncare exotică, însă puștiul de 13 ani nu a părut foarte încântat de preparatele care i-au fost servite, Aceștia s-au bucurat totuși de momentele superbe petrecute împreună. Se vede cu ochiul liber că aceștia au o relație extrem de bună.  După ce au terminat masa, fostul premier a mers la casă unde a achitat nota de plată și a stat la discuții cu un domn, care părea extrem de interesat de prezența lui. În acest timp, Petrus s-a plimbat prin mall, urmând ca apoi să își reîntâlnească tatăl în fața unei cofetării celebre, unde s-au delectat și cu ceva dulce. Imaginile surprinse îl arată pe fostul premier sacrificându-se cu prăjitura.

Petre Roman are o relație excelentă cu fiul său cel mic

Aceste fotografii reconfirmă faptul că între Petre Roman și Petrus este o relație foarte bună, întocmai cum fostul premier povestise în urmă cu un an în cadrul unui interviu. Acesta nu a ratat ocazia de a-și lăuda fiul.

„Pentru 12 ani, are destulă minte și mă bucur de el așa copil, încă nu a devenit rebel. Băiatul meu citește strict ce îl interesează pe el, acum îl interesează dinozaurii sau cine știe ce istorii. Încerc să îl conving să citească ce se citește prea puțin acum și anume literatura. Să nu uitam că în literatura este acumulata simțire, viață, trăiri, fapte.”, a mai spus Petre Roman.

„În acest moment este pasionat de sport, de înot mai exact. Nu cred că o să facă o meserie din asta, nu ar fi rău, însă nu cred că are calitățile fizice ale lui David Popovici.”, a mai spus fostul Prim-Ministru, conform Spynews.

Citește și: Oana Roman a învins-o pe Oana Zăvoranu în instanță. Câți bani trebuie să îi de actrița fiicei lui Petre Roman