Oana Roman a învins-o pe Oana Zăvoranu în instanță. Câți bani trebuie să îi de actrița fiicei lui Petre Roman

Toată România știe că Oana Roman și Oana Zăvoranu sunt la cuțite de foarte mulți ani. Niciodată cele două rivale nu au avut cuvinte de laudă una la adresa celeilalte. Anul trecut, fiica lui Petre Roman a apelat la ajutorul instanței pentru a opri valul de jigniri pe care actrița le-a lansat în repetate rânduri, la adresa sa, pe rețelele de socializare.

08 ian. 2023, 11:16
Oana Roman a învins-o pe Oana Zăvoranu în instanță. Câți bani trebuie să îi de actrița fiicei lui Petre Roman

Oana Roman a învins-o pe Oana Zăvoranu în instanță. După un an de proces și nouă termene, Oana Roman câștigat în cele din urmă, iar acum Oana Zăvoranu este bună de plată. Mai mult, judecătorii au stabilit între cele două rivale o anumită limită.

Citește și Vestea cruntă primită de Oana Zăvoranu înainte de Crăciun! Dosarul său de mare corupție se va judeca

Oana Roman a învins-o pe Oana Zăvoranu în instanță

Judecătorii au decis ca Oana Zăvoranu să șteargă toate materialele de pe rețelele de socializare în care o jignește pe fiica lui Petre Roman.

Instanța a decis ca Oana Zăvoranu să șteargă toate materialele de pe social media în care vorbește despre Oana Roman, dar și să-i plătească daune morale.
Obligă pârâta (Oana Zăvoranu, n. red. ) să înceteze răspândirea, pe orice cale, de afirmaţii defăimătoare la adresa reclamantei (Oana Roman, n. red.), fie prin referire directă la numele reclamantei, fie prin utilizarea unor apelative sau descrieri care fac referire la persoana reclamantei, precum şi să înceteze desfăşurarea de acţiuni defăimătoare la adresa reclamantei, prin intermediul reţelelor online de socializare sau prin alte mijloace, de natură să încalce drepturile reclamantei la viaţa privată, demnitate, onoare şi reputaţie.

Obligă pârâta să şteargă de pe conturile sale deschise pe reţelele de socializare (Facebook, Instagram, YouTube) toate materialele care au conţinut calomnios la adresa reclamantei”, se arată în sentința magistraților, afișată pe Portalul Instanțelor de Judecată.

De asemenea, pentru toate jignirile aduse la adresa Oanei Roman în spațiul public Oana Zăvoranu este obligată să plătească suma de 25.000 de lei, daune morale.

„Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 25.000 lei daune morale. Respinge în rest cererea, ca neîntemeiată. Respinge cererea pârâtei privind cheltuielile de judecată, ca neîntemeiată. Cu recurs în 30 zile de la comunicare; cererea de recurs se depune la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti”, se arată în sentință.

„Peppa Pig, să nu mai comentezi de mine, nesimţito”

În urmă cu doi ani, Oana Zăvoranu a lansat un atac extrem dur la adresa Oanei Roman, după ce aceasta a vorbit despre ea, într-o nuanţă negativă, la o emisiune TV.

„A fost odata ca niciodata o ‘fetita’ cu mare pofta de mancare

Parintii credeau ca o sa ii treaca, dar pofta de mancare si apetitul pt scandal si invidie au crescut direct proportional cu dimensiunile ‘trupului’ e.

Parintii, mai ales tatal a fugit in lume, numai ca sa nu mai aibe de-a face cu ea. O cheama Onuca Pateut, dar mai nou raspunde la numele de Peppa Pig.

Peppa a crescut si ii place la televizor, desi televizorului nu ii place de ea deloc. Peppa a tot incercat sa se aciuiasca pe langa locuri unde se poate manca ca sa faca reclama si un timp chiar i-a mers, pana cand patronii restaurantelor au ajuns la concluzia ca nu mai au mancare pentru clienti si au gonit-o.

In zadar a mai tot incercat Peppa sa ii atraga atentia tatalui fugit venind pe la tv cu miloaga, ca tatal dus a fost… Acum Peppa e mandra nevoie mare ca cica a slabit vreo 89 de grame si vrea sa o vada lumea, desi cum spuneam lumea nu vrea sa o vada.

Desi Peppa a slabit foarte putin , frustrarea, tupeul, rautatea si invidia nu au slabit deloc odata cu ea…si pentru ca nu e chemata pe nicaieri decat ca sa se faca misto de ea, acum doua zile m, ( cu toate ca a fost pusa sa manance de toate la o emisiune cu riscul ca a doua zi sa aibe dureri aprige la colon si ea si sotul), disperata sa apara a mers si a mai grohait putin de mine ca altfel nici pulea nu o chema.

Peppa nu fi trista, lasa ca realizatorii tv vor mai avea nevoie de clovni ca tine pentru a trece timpul si te vor mai chema…

Intrebare…da’ cu sotu’ ce-ai avut?… el nu vrea sa manance tabasco si tot ce mananci tu Peppa dar nu poate sa iti reziste.

Apetitul tau de mancarica si scandal e de neoprit si ii e si lui fricuța saracul ca il mananci… de aia vine cu tine.

Ca mai grohai tu prin casa de mine sincer mi se rupe, dar public sa nu mai ai tupeul sa comentezi pe la emisiuni de mine nesimtito…sa nu ma confunzi pe mine cu alea de iti cumpara tie chilotii de balena mai nou, inluencera p..ii ce ai devenit si tu mai nou…

To be continued…

Oana @ Bucharest, Romania„, a scris Oana Zăvoranu, la vremea respectivă, pe pagina sa de Facebook.

Citește și Oana Roman, marea absentă de la botezul fiului lui Pepe. Oana Zăvoranu nu s-a putut abţine: „Treci tu şi de ofu’ ăsta”