Ce mari s-au făcut copiii Nicoletei Luciu! Fosta Miss România a ieșit la plimbare cu cei patru moștenitori ai lui Zsolt Csergo

„Gospodiva” Nicoleta Luciu s-a dedicat complet vieții de familie, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. Vedeta a ieșit la plimbare cu cei patro copii ai săi, fiind evident faptul că aceștia au crescut foarte frumos.

03 nov. 2023, 09:11
Ce mari s-au făcut copiii Nicoletei Luciu! Fosta Miss România a ieșit la plimbare cu cei patru moștenitori ai lui Zsolt Csergo

Nicoleta Luciu a renunțat la viața în lumina reflectoarelor și s-a dedicat în totalitate vieții de familie. Cei patru copii ai săi și ai lui Zsolt Csergo au crescut, iar vedeta este cum nu se poate mai mândră de ei și de statutul de mămică full-time, indiferent cât de obositor poate fi uneori.

Citește și: Nicoleta Luciu, dezvăluiri despre Dinu Maxer. Cei doi s-au iubit 8 ani: „El era foarte gelos și îmi dădea o stare de nesiguranță”

Cât de mari au crescut copiii Nicoletei Luciu

În urmă cu mai multe zile, Nicoleta Luciu a fost surprinsă alături de cei patru copii ai săi în zona Chiajna. Vedeta a coborât din autoturismul ei, un Audi Q7, a cărui valoare se învârte în jurul sumei de 100.000 de euro, împreună cu Zsolt și tripleții Karol, Kim și Kevin. Cu toții au intrat într-un bloc, dar la scurt timp, fosta asistentă TV și cei mici s-au întors la mașină. De acolo, au plecat la un complex comercial situat în zona de vest a Bucureștiului, potrivit Cancan.ro, care a surprins și imaginile cu aceștia.

Aici, copiii și-au ales hainuțe noi. De obicei, părinții le cumpără copiilor piese vestimentare noi la început de an școlar, dar cu acesta a început deja de ceva vreme, probabil că a fost vorba despre o pregătire de iarnă mai degrabă. Fosta Miss România a avut grijă inclusiv ca celor mici să nu li se facă foame în vreme ce își caută haine. O sesiune de cumpărături poate fi destul de obositoare, iar fosta asistentă TV cunoaște acest aspect destul de bine, așa că s-a înarmat cu snacks-uri și apă.

Ce mari s-au făcut copiii Nicoletei Luciu! Fosta Miss România a ieșit la plimbare cu cei patru moștenitori ai lui Zsolt Csergo

Învățată să muncească încă de la o vârstă fragedă, Nicoleta Luciu a dezvăluit care i-au fost ocupațiile în adolescență și cum a reușit să avanseze în carieră.

„Când am debutat eu, aveam foarte multe joburi în același timp, pe lângă faptul că eram elevă și făceam și cursuri de Crucea Roșie. Aveam prezentări, mergeam și la cursuri de modă. Nu am spus NU niciodată. Stăteam în toate super-marketurile mari, cu parfumuri și altele. Primii bani i-am făcut la 16 ani, ca hostess, promovând anumite produse în magazine și ca aplaudac. Stăteam în public la emisiunile lui Florin Călinescu și Mihai Călin, la fel și la Tele 7 ABC. Și tot la 16 ani am avut prima prezentare de modă. Totodată, în paralel, făceam tratamente bolnavilor ca asistentă, la Universitar, am fost doi ani la chirurgie. Pe secție, mă ocupam cu bolnavii, să merg cu ei la explorări funcționale, să le duc analizele în diferite locuri. Am urcat treaptă cu treaptă, nu a fost așa ușor”, a declarat Nicoleta Luciu, pentru cancan.ro, acum ceva timp.

Citește și: Nicoleta Luciu se laudă cu o siluetă de fotomodel la 43 de ani. Cum arată acum fosta vedetă de televiziune, după ce a decis să dispară din lumina reflectoarelor