Nicoleta Luciu se laudă cu o siluetă de fotomodel la 43 de ani. Cum arată acum fosta vedetă de televiziune, după ce a decis să dispară din lumina reflectoarelor

Fanii au rămas cu gura căscată când au văzut cum arată Nicoleta Luciu la 43 de ani. Bruneta se laudă cu o siluetă de invidiat, după ce a dispărut din lumina reflectoarelor.

13 sept. 2023, 09:47
Nicoleta Luciu se laudă cu o siluetă de fotomodel la 43 de ani. Cum arată acum fosta vedetă de televiziune, după ce a decis să dispară din lumina reflectoarelor
Cum arată Nicoleta Luciu la 43 de ani

Nicoleta Luciu a uimit cu ultima sa apariție. La 43 de ani ani, se lauă cu o siluetă de invidiat, după ce a renunțat la viața publică și s-a concentrat pe viața de familie. Acum locuiește la Miercurea Ciuc, unde are grijă de cei trei copii ai săi.

Artista care a făcut parte din formația Laguna și-a aniversat ziua de naștere pe 12 septembrie, ocazie cu care le-a arătat tuturor silueta pe care o are în prezent. Cântăreața se menține într-o formă extraordinară.

Citește și: Nicoleta Luciu, mai sinceră ca oricând. Care e cel mai mare regret al ei. Ce nu a reușit să facă din cauza celebrității

„La mulți ani fericiți, sora mea! Să fii sănătoasă, iubită și fericită! Te iubesc”, este mesajul pe care Nicoleta Luciu l-a primit de la sora ei mai mică pe rețelele de socializare. Iuliana Luciu a postat și o fotografie în acest sens.

Bruneta s-a fotografiat pe scări, cu un aranjament floral în mâna stângă. Îmbrăcată cu o pereche de blugi și cu o bluză cu umerii lăsați, fosta prezentatoare de televizune a afișat un zâmbet larg. Ea le-a mulțumit celor care s-au gândit la ea în această zi specială.

Citește și: Nicoleta Luciu, de nerecunoscut. Fanii vedetei sunt șocați. ”Refuz să cred că este ea! Zici că e mamaia de pe uliță” FOTO

Nicoleta Luciu are un stil de viață sănătos, iar urmă cu mai mulți ani a renunțat la carne și la produsele lactate. Spune că mănâncă foarte puțin, reușind să slăbească 30 de kilograme în doar șase săptămâni. În toată această perioadă a băut numai ceai, compot și supă de pui.

„Am un baton pe care trebuie să-l împart în trei, o gură la șase ore. Am mâncat două banane azi. Eu mănânc cât să pot merge pe stradă. Eu vreau să fiu veșnic tânără, de câțiva ani nu mai mănânc carne.

Până la 20 de ani mâncam orice voiam și nu se punea un gram pe mine, aveam 48 de kilograme la un moment dat, la 1,76 m, iar, brusc, după am pus”, spunea Nicoleta Luciu la un moment dat, potrivit wowbiz.ro.