Ce maşină de lux conduce Mihai Morar. Câţi bani a scos din buzunar pentru bolidul său

Mihai Morar este unul dintre bărbaţii de succes din România. El conduce acum o bijuterie de maşină, care a costat o mică avere, dar prezentatorul radio nu uită de unde a plecat.

26 mai 2023, 21:37
Ce maşină de lux conduce Mihai Morar. Câţi bani a scos din buzunar pentru bolidul său

Chiar dacă a ajuns un om de afaceri, Mihai Morar nu a uitat deloc de unde a plecat. El a vorbit despre perioada în care nu avea bani, când a ajuns în Capitală, şi trăia, practic, doar din ceea ce îi trimiteau părinţii.

Citeşte şi Smiley şi Gina Pistol, prima fotografie publică cu micuţa Josephine. „Mâine nu e promis pentru nimeni!” FOTO

„Nu aveam nici un leu. Aveam 18 ani, cine se gândeşte la 18 ani să strângă ceva? Aşa că m-au ţinut părinţii o perioadă. Trăiam din ce-mi trimiteau ai mei. Mergeam la gară în fiecare weekend, dimineaţa, la 7, aşteptam trenul şi îmi dădea Naşul pachetul. Nu aveam nevoie de foarte mulţi bani”, a povestit Mihai Morar, în podcastul „Me, Myself & My Work”, realizat de Andra Pintican.

Citeşte şi Problemele de sănătate au îngenunchiat-o pe Celine Dion! Artista și-a anulat toate concertele până în aprilie 2024

Acum, Mihai Morar este un om de succes şi  conduce un bolid de lux, un Porsche, pentru care a plătit 100.000 de euro. Prezentatorul radio și-a înmatriculat bolidul de lux cu numere de Maramureș, locul din care a plecat spre Bucureşti, în căutarea faimei.