Ce medie a avut Anda Călin la Bacalaureat. Surpriză mare pentru fanii iubitei lui Liviu Vârciu

Ce medie a avut Anda Călin la Bacalaureat. Iubita lui Liviu Vârciu este destul de reținută pe rețelele de socializare, mai ales când vine vorba despre trecutul ei sau viața privată, astfel că rareori împărtăşeşte momente din viaţa ei.

28 iun. 2022, 17:29
Ce medie a avut Anda Călin la Bacalaureat. Surpriză mare pentru fanii iubitei lui Liviu Vârciu
Ce medie a avut Anda Călin la Bacalaureat

Ce medie a avut Anda Călin la Bacalaureat. Ei bine, recent, după aflarea rezultatelor de la examenul maturităţii, primul gând a fost să caute poza cu media ei finală şi a postat-o pe Internet.

Citeşte şi: Liviu Vârciu, dezvăluiri impresionante despre relația cu Anda Călin. A recunoscut tot: „Sunt un om dificil, nervos. Am avut foarte multe cumpene”

Ce medie a avut Anda Călin la Bacalaureat

Anda Călin a susținut examenul în urmă cu 13 ani, când Internetul și tehnologia nu erau atât de avansate precum sunt acum, astfel că a ținut să precizeze și ea acest aspect, mai ales că nota cu care l-a promovat nu este deloc una mică, ci din contră.

Acum 13 ani. Amintiri. 9.55. Pe vremea mea când nu aveam laptop sau internet nelimitat și învățam din cărți.„, a spus Anda Călin alături de fotografia postată cu nota obținută la Bacalaureat.

Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de cinci ani, iar în urma acestei relații au rezultat și doi copii.

Inițial, cuplul a avut difiultăți la începutul relației, iar la un moment dat, au ajuns chiar să să se despartă. Artistul a dezvăluit că relația dintre ei este mai armonioasă ca niciodată și fiecare face eforturi pentru a gestiona caracterul celuilalt.

Liviu Vârciu și Anda Călin au o relație de cinci ani, iar împreună au devenit și părinții a doi copii: un băiețel și o fetiță, care zi de zi îi fac cei mai fericiți.

Actorul a precizat că tânăra e extrem de inteligentă și a reușit în toți acești ani să-l schimbe total, să devină o altfel de persoană, deși la începutul relației au întâmpinat și probleme.

Singura femeie cu care am cea mai lungă relație din viața mea, eu nu am amintiri cu alte femei, m-a terorizat a mea psihic, ea cea mai inteligentă femeie pe care am avut-o în viața mea, a știut cum să mă manevreze, cum să mă suporte (…) Cine a zis că într-o căsnicie e ușor? E greu, tată. Anda chiar m-a suportat, sunt un om dificil, nervos”, a spus Liviu Vârciu la Xtra Night Show, potrivit SpyNews.

Liviu Vârciu a mărturisit că în ciuda dfiultăților pe care le-au întâmpinat, cei doi au rămas fideli unul altuia, chiar dacă au ajuns de câteva ori și la despărțire.

Actorul mărturisește că dacă mulți au crezut că se vor despărți definitiv, ei bine lucrurile nu stau deloc așa, iar dacă la alte cupluri relația se degradează cu trecerea anilor, la Liviu Vârciu lucrurile stau mult mai bine de la o zi la alta.