Liviu Vârciu le bate obrazul invitaţilor de la botezul fiului său: „Am rămas dator, nu au dat toţi cât trebuie. Zgârciţilor!”

Liviu Vârciu a dezvăluit că a ieşit în pierdere după petrecerea de botez a fiului său, organizată într-un local de lux din Otopeni. Vedeta le bate obrazul invitaţilor, care ar fi fost cam zgârciţi şi nu ar fi cotizat suficient.

17 oct. 2021, 22:08
Liviu Vârciu le bate obrazul invitaţilor de la botezul fiului său: „Am rămas dator, nu au dat toţi cât trebuie. Zgârciţilor!”

Liviu Vârciu le bate obrazul invitaţilor de la botezul fiului său. Artistul şi partenera sa de viaţă Anda Călin au devenit părinţi pentru a doua oară în urmă cu mai bine de un an. Din cauza pandemiei, cei doi au organizat petrecerea de botez a micuţului Matei Liviu abia anul acesta.

Liviu Vârciu, foc şi pară după petrecerea de botez a fiului său: Am ieşit în pierdere

Vedeta tv şi partenera sa de viaţă au dat o mare petrecere pentru a sărbători botezul fiului lor. Cheful a avut loc într-un local de lux din Otopeni, iar invitaţii au fost aleşi pe sprânceană. Liviu şi Anda au petrecut alături de Pepe şi iubita Jasmine, Lora şi Ionuț Ghenu, Aurelian Temișan şi Monica Davidescu, Andreea Bănică și Lucian Mitrea, Mirela Vaida, Cornel Păsat, Cezar Ouatu, Andrei Ștefănescu împreună cu fiul său și mulți alții.

Prezentatorul de la Antena 1 ar fi cheltuit 5.000 de euro doar pe focurile de artificii. Deşi invitaţii ar fi scos din buzunare de la 300 de euro în sus, Liviu se plânge că a ieşit în pierdere.

Citeşte şi Liviu Vârciu, prima fotografie cu fiul său de un an. Micuțul îi calcă pe urme tatălui. „Pianist clar”

„Am rămas dator după botez! Zgârciților! Am ieșit în pierdere, nu am ieșit bine, nu au dat toți cât trebuie. Dar eu am plicurile acasă, unii nu au dat bine, las că merg și eu la ei la botez și o să dau tot atât! Eu nu sunt unul dintre artiștii ăia care fac botezul gratis, să fie clar! Eu am scos bănuții din buzunar pentru băiatul meu!”, a declarat prezentatorul tv într-un interviu pentru emisiunea „Xtra Night Show”.

Liviu Vârciu și Anda Călin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de cinci ani, iar în urma acestei relații au rezultat și doi copii. La începutul relației  cei doi au avut probleme, iar la un moment dat au ajuns chiar să să se despartă. S-au împăcat iar acum pare că se înţeleg mai bine ca niciodată.

”Avem cinci ani de zile de când suntem împreună, nu am înșelat-o, nu mă înșeală. Cum să ai amantă? Eu n-am nervi pentru ea, să mai am încă una….Ea a mea, am găsit-o, e frumoasă (…) Noi am avut foarte multe cumpene de relație, dar suntem din ce în ce mai bine. Noi nu suntem din ce în ce mai rău, suntem din ce în ce mai bine”, mărturisea recent vedeta.

Citeşte şi Liviu Vârciu, dezvăluiri impresionante despre relația cu Anda Călin. A recunoscut tot: „Sunt un om dificil, nervos. Am avut foarte multe cumpene”


loading...