Ce mesaj a transmis Brigitte după ce a fost părăsită de Florin Pastramă: „Toți mișeii trăiesc în pace”

Ce mesaj a transmis Brigitte după ce a fost părăsită de Florin Pastramă. Se pare că povestea de dragoste dintre cei doi a ajuns la final, asta după afaceristul a abandonat-o în spital pe soţia lui. Vedeta încearcă să fie puternică şi treacă peste această perioadă grea din viaţa ei.

30 iun. 2022, 11:37
Ce mesaj a transmis Brigitte după ce a fost părăsită de Florin Pastramă: „Toți mișeii trăiesc în pace”
Ce mesaj a transmis Brigitte după ce a fost părăsită de Florin Pastramă

Ce mesaj a transmis Brigitte după ce a fost părăsită de Florin Pastramă. Zilnic, fosta soţie a lui Ilie Năstase vine cu câte un mesaj dur sau câte o replică tăioasă pentru Florin Pastramă.

Ba mai mult, dacă uneori le postează subtil, pentru a-și da seama de unul singur că sunt pentru el, alteori alege să-l și eticheteze pentru a nu lăsa loc de interpretări.

Citeşte şi: Brigitte Sfăt, operată de urgență! Ce a păţit vedeta: „Am suferit o intervenție deosebit de grea”

Ce mesaj a transmis Brigitte după ce a fost părăsită de Florin Pastramă

Recent, a atras din nou atenția tuturor cu un mesaj din Biblie, cel mai probabil tot lui Florin Pastramă îi este adresat.

Dar iată că voi vă hrăniti cu nădejdi înșelătoare, care nu slujesc la nimic. Cum? Furați, ucideți, preacurviti, jurați strâmb, aduceți tâmâle lui Baal, mergeți după alți dumnezei pe care nu-i cunoașteți…

Și apoi veniți să vă infătisati înaintea Mea, în Casă această peste care este chemat Numele Meu, și ziceți: ‘Suntem izbăviți!’, că iarăși să faceți toate aceste urâciuni! Este Casă această, peste care este chemat Numele Meu, o pesteră de tâlhari înaintea voastră? Eu însumi văd lucrul acesta” zice Domnul.

Tu ești prea drept, Doamne, că să mă cert cu Ține; vreau totuși să Te întreb asupra orânduirilor Tale. Pentru ce propaseste calea celor răi și toți mișeii trăiesc în pace?„, este mesajul postat de Brigitte, pe contul ei de Instagram.

Raluca Podea nu renunţă la procesul cu Brigitte Pastramă

Apropiații blondinei susțin că Raluca ar fi cerut daune în valoare de 100.000 de euro, însă ea nu a dorit să facă vreun comentariu despre sumă. Totuşi, a ținut să sublinieze faptul că, înainte de a intra în conflict cu Brigitte, avea o imagine mult curată. Apoi, lucrurile au luat încetul cu încetul o întorsătură neașteptată și nu este deloc mulțumită de acest lucru.

Nu vreau să comentez acest proces, continuă, e pe rol. Au fost acuzații grave, copilul meu a suferit. Am încredere că Justiția Română îmi va face dreptate. Înainte de scandalul cu ea, aveam o imagine curată, nu am apărut de mână cu vreun bărbat celebru, mi-am crescut singură fiul.

Fiecare trebuie să plătească pentru ce face! Nu mă interesează divorțul lor, am o altă viață. Nu vreau să mai aud de ei”, a spus Raluca Podea, potrivit Ego.ro.