Ce mesaj i-a transmis Oana Lis lui Irinel Columbeanu. Absolut toată lumea a fost uimită: „Vă îmbrățișez”

Irinel Columbeanu este foarte activ pe rețelele de socializare, iar Oana Lis nu a putut să rateze ocazia de a-i transmite un mesaj fostului milionar. Iată ce a comentat soția lui Viorel Lis la postarea lui Irinel.

19 dec. 2023, 19:49
Ce mesaj i-a transmis Oana Lis lui Irinel Columbeanu. Absolut toată lumea a fost uimită: „Vă îmbrățișez”
Ce mesaj i-a transmis Oana Lis lui Irinel Columbeanu. Absolut toată lumea a fost uimită: „Vă îmbrățișez”

Irinel Columbeanu nu mai trăiește luxos și înconjurat de sute de domnișoare așa cum făcea odinioară. Fostul milionar locuiește acum într-un azil, confruntându-se cu dificultăți uriașe din punct de vedere financiar. Cu toate acestea, în ultima vreme, el pare să fie tot mai vesel în aparițiile sale publice. Oana Lis a reacționat la ultima sa postare, printr-un mesaj neașteptat.

Citește și: Cristina Strecopîtov, planuri mari de Revelion. Câți bani câștigă prima femeie-magician din România

După ce a pierdut întreaga sa avere, Irinel Columbeanu s-a refugiat într-un centru pentru bătrâni, același în care tatăl său și-a petrecut ultimii ani de viață. Desigur, fostul milionar a primit sprijin din partea multor oameni, după ce problemele financiare ale sale au devenit cunoscute publicului. Recent, însă, pare că bărbatul are parte de din ce în ce mai multă fericire.

Apare pe rețelele de socializare în compania prietenilor săi, participând la evenimente în restaurante de lux, iar internauții îi transmit diverse mesaje, fie de încurajare, fie critice. Recent, Irinel Columbeanu a ieșit din nou în oraș, însoțit de un apropiat, iar fotografia postată de el i-a captat atenția Oanei Lis.

Aceasta nu a ezitat să îi transmită un mesaj în secțiunea de comentarii, transmițând o îmbrățișare pentru el și pentru prietenul său. Totodată, Oana Lis a mărturisit că singurul absent din acel cadru era Viorel Lis, care, din nefericire, din cauza problemelor de sănătate, nu mai poate să se deplaseze singur.

„Vă îmbrățișez! Lipsește Viorel din poză!!”, a scris Oana Lis, în secțiunea de comentarii de la postarea lui Irinel Columbeanu.

Viorel și Oana Lis formează un cuplu de peste două decenii și, deși în trecut nimeni nu le dădea vreo șansă, cei doi au demonstrat cât de mult se iubesc unul pe celălalt, formând un cuplu chiar și în prezent. Mai mult, de când fostul edil al Capitalei se confruntă cu probleme de sănătate și nu se mai poate deplasa, cea care îl îngrijește non-stop este chiar Oana, cea care era acuzată pe vremuri că s-a căsătorit cu el doar pentru bani.

Citește și: Daniela Crudu este în culmea fericirii! Fosta asistentă TV este din nou însărcinată: „Graviduța superbă”