Ce metodă a folosit Oana Turcu pentru a scăpa de vergeturi: „Nimic mai plăcut decât un mare răsfăț casnic”

Oana Turcu a vorbit despre metoda care a ajutat-o să scape de vergeturi. Cum a reușit soția lui Cristi Brancu să le diminueze semnificativ.

26 apr. 2023, 10:00
Ce metodă a folosit Oana Turcu pentru a scăpa de vergeturi: „Nimic mai plăcut decât un mare răsfăț casnic”
Cum a scăpat Oana Turcu de vergeturi

Oana Turcu a dezvăluit metoda la care a recurs pentru a scăpa de vergeturi. Soția lui Cristi Brancu obișnuiește să facă masaj pentru asta.

Ea spune că folosește ulei de casă făcut din migdale sau de mure.  Cu ajutorul acestuia, vergeturile se estompează semnificativ.

„Nimic mai plăcut, pentru a da stop vergeturilor, decât un mare răsfăț casnic – masaj cu un ulei bun, făcut de dumneavoastră sau de cineva drag!

Cu un ulei bogat de migdale parfumat, de exemplu cu o mireasmă de mușchi și mură, masajul devine o plăcere zilnică, iar vergeturile se estompează foarte mult”, a spus Oana Turcu, potrivit Ciao.

Citește și: Cristi Brancu și Oana Turcu, 15 ani de relație. Ce surpriză i-a făcut jurnalistul soției sale: „Am făcut bagajele discret”

Oana Turcu, secretele unui ten curat

Oana Turcu a dezvăluit și care este secretul tenului ei. Ea spune că mereu se masează cu ulei de migdale. Întotdeauna are grijă să îl protejeze de efectele negative ale soarelui.

Totodată, vedeta spune că cel mai mult a ajutat-o propolisul în tratarea acneei. A folosit mult timp lapte demachiant cu propolis, dar și o cremă hidratantă. Chiar dacă a reușit să scape de acnee, încă mai folosește produsele pe bază de propolis.

Citește și: Cum îşi menţine silueta Oana Turcu. Soţia lui Cristi Brancu a dezvăluit secretul: „Aplic o folie de bucătărie și stau 45 de minute”

„Trebuie să știți ceva despre tenul meu. Primul lucru – că iubește, ca și mine, soarele. Așa că mă masez des cu uleiul bogat de migdale parfumat.

Al doilea – am suferit ani de zile de o acnee extrem de dură. Iar secretul devenirii mele a fost întâlnirea cu produsele pe bază de propolis – lapte demachiant și cremă cu propolis. M-au salvat și le mai folosesc din când în când”, a mai spus ea.