Cum îşi menţine silueta Oana Turcu. Soţia lui Cristi Brancu a dezvăluit secretul: „Aplic o folie de bucătărie și stau 45 de minute”

Cum îşi menţine silueta Oana Turcu. Soţia lui Cristi Brancu a fost premiată recent în cadrul Galei Health Beauty&Lifestyle cu Premiul pentru Excelență în Dermato-Cosmetice. De 22 de ani activează în industria frumuseţii şi acordă o atenţie sporită îngrijirii corpului.

01 aug. 2022, 08:28

Cum îşi menţine silueta Oana Turcu. În vârstă de 47 de ani, soţia prezentatorului de la Prima TV se bucură de o un corp armonios, de care are mare grijă. Pe lângă faptul că foloseşte diverse produse de îngrijire a pielii, are şi mare grijă la ceea ce mănâncă. Alimentele preferate sunt fructele, legumele şi carnea.

Citeşte şi: Cristi Brancu, dezvăluiri-bombă despre divorţul dintre Anamaria Prodan şi Reghecampf. De la ce a pornit ruptura

Cum îşi menţine silueta Oana Turcu

Tocmai pentru că nu reușesc să fac sport, nu e destul timp, încerc să compensez cu auto-masaj și împachetări pe care mi le fac singură acasă. Am un ritual, de care încerc să mă țin, și anume împachetări cu nămol extraforte pentru slăbire, peste care aplic o folie de bucătărie și stau 45 de minute înfoliată – dar pot să fac orice altceva în casă în acest timp -, apoi fac duș. Apoi îmi fac masaj cu cremă extraforte pentru slăbire, până intră perfect în piele.

În acest mod, meniul meu e bogat, dar în perioada verii, încerc să evit carbohidrații. Îmi plac fructele, legumele și carnea. Ne plac grătarele de vită, așa că un mușchi de vită argentinian e grozav. Plus sushi. Cumpărăm multe alimente bio„, a declarat Oana Turcu, pentru Click.ro.

Cristi Brancu și Oana Turcu au 14 ani de căsnicie. Vedeta a declarat că în acești ani au trecut prin foarte multe momente dificile împreună, însă au rămas de nedespărțit.

Sunt 14 ani în care am trecut prin foarte multe momente, unele sublime, altele foarte grele, dar totul a fost construit pe baza unei iubiri pe care o știm, o simțim, și ea face ca totul să se lege, chiar și atunci când avem păreri diferite despre o situație anume. Începem ziua și o încheiem spunându-ne: Te iubesc! Și nimeni nu m-a iubit așa cum mă iubește ea. Și nimeni nu o iubește cum o iubesc eu”, a spus Cristi Brancu.