Cristi Brancu și Oana Turcu, 15 ani de relație. Ce surpriză i-a făcut jurnalistul soției sale: „Am făcut bagajele discret”

Cristi Brancu și Oana Turcu au împlinit 15 ani de relație, iar jurnalistul s-a gândit să îi facă o surpriză soției sale, la care a complotat cu fiul lor, Tudor. Oana nu a știut nimic și s-a trezit  vineri după amiază, că trebuie să ajungă de urgență la aeroport.  
Alina Costache
26 ian. 2023, 21:19
Cristi Brancu și Oana Turcu, 15 ani de relație. Ce surpriză i-a făcut jurnalistul soției sale:
Jurnalistul s-a gândit să îi facă o surpriză soției sale

Cristi Brancu și Oana Turcu, 15 ani de relație. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar fructul iubirii lor este Tudor, băiatul pe care îl au împreună. În toți acești ani, nu au întâmpinat momente de cumpănă, ci doar mici diferențe de opinii, pe care le-au rezolvat foarte repede.

Citește și: Cristi Brancu a făcut anunţul după 14 ani de căsătorie: „Le răspund clar: e viața mea!”

Cristi Brancu și Oana Turcu, 15 ani de relație

Jurnalistul se consideră un bărbat norocos, pentru că are lângă el o femeie cum nu și-a imaginat. Pentru că s-au împlinit 15 ani de când sunt împreună, Cristi Brancu a vrut să își răsfețe soția și a dus-o, fără să știe, la un restaurant din Atena.

Sunt 15 ani și mi se pare ca este ceva… dar a trecut atât de repede! Am spus ca e momentul pentru o surpriza. Am luat echipa de la emisiune, bagajele făcute discret si am ajuns spre miezul nopții la Atena, intr-un hotel al cărui restaurant de la etajul ultim ofera cea mai frumoasa priveliște către Acropole. Restaurantul este minunat, așa cum ni l-a recomandat Chef Jakob Hausmann. Ne-am bucurat de soare, ne-am plimbat pe malul marii, prin portul turistic si ne-am spus o mulțime de gânduri de iubire, in fiecare zi”, a dezvăluit Cristi Brancu pentru Spectacola.ro.

Cei doi s-au cunoscut la emisiunea pe care Cristi Brancu o prezenta, iar Anamaria Prodan i-a recomandat-o pe Oana Turcu, ca invitată în emisiunea lui. Amândoi își amintesc cu drag de această primă întâlnire, mai ales pentru că a fost dragoste la prima vedere.

E un moment pe care-l privesc în urmă ca o binecuvântare. Pare un film. Cu câteva zile înainte de întâlnirea noastră, Anamaria Prodan m-a sunat și mi-a spus că are o prietenă pe care mi-o propune ca invitat. Oana Turcu. Am privit fotografiile ei și am simțit ceva ce nu am mai simțit în viața mea.

Divin e faptul că ea, de departe, simțea același lucru. Am așteptat cu ardoare amândoi, fără să ne cunoaștem, acea întâlnire, în direct, în emisiunea mea – da, ne-am cunoscut în direct! -, iar apoi, din acea zi, totul curgea ca și cum așa trebuia să fie dintotdeauna.

Când persoana respectivă este cea care ți-e sortită, totul curge lin și în firea lucrurilor. Culmea, noi ne mai văzusem cu un an și ceva înainte, dar era la un eveniment la care nu o puteam vedea bine.

Acum, am privit-o, m-a privit, ne-am văzut în direct, apoi patru zile nu ne-am văzut, dar am vorbit întruna la telefon.  În a cincea zi, eu prezentam o paradă de modă cu vedete îmbrăcate în rochii de mireasă și, fără să știu, a apărut și Oana pe scenă. În prima seară în care am ieșit în oraș, ea era mireasă. Poate fi ceva mai premonitoriu?„, a mai povestit jurnalistul.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!