Ce metodă de slăbit are Mirela Vaida: „Țin o săptămână-două. După aceea, revin la viața normală”

Ce metodă de slăbit are Mirela Vaida. Prezentatoarea recunoaşte că este o gurmandă şi găteşte zilnic pentru familia ei, astfel că îi este greu să ţină un regim strict. Însă, când vrea să slăbească două, trei kilograme, apelează la un truc.

04 mart. 2023, 09:21
Ce metodă de slăbit are Mirela Vaida: „Țin o săptămână-două. După aceea, revin la viața normală”
Ce metodă de slăbit are Mirela Vaida

Ce metodă de slăbit are Mirela Vaida. Deși are trei nașteri la activ, vedeta se mândrește cu silueta sa şi susține că nu este adepta dietelor, dar în momentul în care simte că a luat în greutate câteva kilograme are un ritual care nu dă greș niciodată.

Ce metodă de slăbit are Mirela Vaida

Prezentatoarea TV este o gurmandă adevărată și se declară îndrăgostită de bucătăria tradițională românească, astfel că nu este adepta salatelor și preparatelor slabe în calorii, dar atunci când cântarul îi indică o greutate mai mare decât de obicei, Mirela Vaida ia pauză câteva zile și încearcă să mănânce cât mai sănătos.

Citeşte şi: Mirela Vaida a ajuns la spital. Probleme de sănătate în familia prezentatoarei. Imaginea cu care i-a îngrijorat pe fani

Da, țin diete atunci când simt că am luat-o razna, că am pus cam multe kilograme. Atunci, sigur, țin o dietă de o săptămână-două. Mă reglez, dau jos cele 2 kilograme în plus, cam atât pun eu, 2 sau 3 kilograme maximum. După aceea, revin la viața normală.

Dar nu am fost niciodată un om care să țină diete pe termen nelimitat. Uite, acum, în timp ce dau acest interviu, fierb o oală de sarmale. Știi cum miroase în casă?

Miroase a costiță afumată, a slăninuță, a cârnăciori afumați, printre sarmalele acelea… E o nebunie. Mă pregătesc, după aceea, să fac o ciorbiță de perișoare. Deci, la mine în casă nu e cu dietă.

Eu sunt un om fericit când se mănâncă, și eu mănânc tradițional, frumos, românesc, nu salate și rucola. Iar atunci când simt că e cam mult și nu se mai încheie fusta, mă reglez.

Mă hidratez câteva zile, țin așa un pic de „dietă sănătoasă, asta însemnând să nu consum mult, caloric. Și gata, mi-am revenit rapid! Pentru că am o viață activă și organismul răspunde imediat. De gătit, gătesc bine și chiar ar fi păcat să nu mănânce familia mea din mâna mea„, a declarat Mirela Vaida, pentru Viva.ro.