Ce mult a crescut fiica adoptată de Victor Ponta şi Daciana Sârbu. Cum arată acum Maria, în vârstă de 8 ani

Ce mult a crescut fiica adoptată de Victor Ponta şi Daciana Sârbu. Maria a împlinit în această toamnă opt anişori şi simte că face parte din familia care a primit-o în sânul ei, în urmă cu doi ani. Micuţa mai are doi fraţi cu care se înţelege foarte bine.

27 dec. 2022, 10:44
Ce mult a crescut fiica adoptată de Victor Ponta şi Daciana Sârbu. Cum arată acum Maria, în vârstă de 8 ani
Cum arată acum Maria, în vârstă de 8 ani

Ce mult a crescut fiica adoptată de Victor Ponta şi Daciana Sârbu. În 2020, cei doi au adoptat-o pe Maria. Ei mai au o fată împreună, Irina, în vârstă de 14 ani, iar politicianul mai are un fiu din prima căsnicie. Astfel, în prezent, în familia Ponta- Sârbu sunt trei copii.

Citeşte şi: Fotografie de familie! Victor Ponta acasă la Mickey Mouse! Imagine de colecție cu familia în vacanță la Disneyland

Ce mult a crescut fiica adoptată de Victor Ponta şi Daciana Sârbu

Politicianul a postat de Crăciun un video pe TikTok, cu Maria, în timp ce le urează internauţilor să aibă sărbători fericite. Fetiţa, îmbrăcată în pijamale specifice Crăciunului, aşezată lângă brad, transmite un mesaj pe reţelele de socializare. Ea pare extrem de fericită în noua familie şi cu siguranţă sentimentul este reciproc din partea celorlalţi membri.

@victorpontaoficial♬ original sound – VictorPontaOficial

Daciana și Victor Ponta au decis să facă un pas important în viața lor. În 2020 au adoptat-o pe Maria și au întreprins pașii de adopție impuși de lege. Au fost acreditați ca familie adoptatoare, iar procedura a durat foarte mult. Daciana Sârbu a declarat că astfel de proceduri sunt firești, iar cei care adoptă sunt pregătiți de psihologi.

Mulți nu se așteaptă la ce urmează. Tocmai de aceea există acest proces, există psihologi care te pregătesc pentru adopție înainte de orice. Procesul se finalizează cu acest atestat pe care poți să îl primești sau nu. Experiența celor ce evaluează îi poate duce la concluzia că o familie nu este pregătită și sunt sigură că s-a întâmplat.‘, a declarat Daciana Sârbu.

După ce au obținut certificatul de adopție, cei doi au consultat lista de copii greu adoptabili pentru că își doreau să fie fată. Decizia soților Ponta de a adopta un copil a venit după numeroase situații grele pe care le-au depășit împreună.  Așadar, când au văzut-o pe Maria, Daciana Sârbu a susținut că i s-a părut că micuța seamănă cu soțul ei.

Nu ne-am dorit un copil perfect, nu ne-am dorit o situația ideală. Ne-am dorit să putem oferi iubire pentru că aveam de oferit și trecând prin câte am trecut noi ca familie, nu am considerat că o situație dificilă ar fi fost așa imposibil de dus.(…)

Când am văzut-o prima dată am spus că este o asemănare mult prea evidentă și îi râdea toată fața. Am zis că e un copil vesel. Le-am și spus că nu vreau să mai vedem pe altcineva. Am găsit un chip comun care radia bucurie și așa este. Este cel mai vesel copil”, a mai spus soția lui Victor Ponta.