Fotografie de familie! Victor Ponta acasă la Mickey Mouse! Imagine de colecție cu familia în vacanță la Disneyland

Victor Ponta a mers împreună cu familia la Disneyland pentru a sărbători ziua mezinei sale. Fostul premier și familia sa au mers în vizită acasă la Mickey Mouse.

18 oct. 2022, 14:51
Fotografie de familie! Victor Ponta acasă la Mickey Mouse! Imagine de colecție cu familia în vacanță la Disneyland

Victor Ponta este un familist convins. Fostul premier al României a lăsat de-o parte politica și se dedică trup și suflet familiei sale, care din anul 2020, s-a mărit după ce el și Daciana Sârbu au adoptat o fetiță, Maria, care de curând a împlinit opt ani.

Citește și Prima fotografie cu Maria, fetiţa adoptată de Victor Ponta şi Daciana Sârbu: „Viaţa ne-a dăruit un suflet nou”

Fostul premier și soția sa au vrut să marcheze acest eveniment într-un mod inedit și au mers împreună cu toată familia la Disneyland, unde i-au oferit mezinei lor o experiență de vis.

Familia Ponta nu au putut să plece din celebrul parc de distracții fără să imortalizeze acest moment atât de important, așa că s-au hotărât să facă o poză.

Întâmplător sau nu, fotografia a fost făcută chiar în fața casei lui Mickey Mouse.

Ironia sorții face ca lui Victor Ponta să îi fie atribuită vreme de mulți ani, porecla faimosului șoricel.

Se pare că pe Ponta nu l-au deranjat tachinările răutăcioase ale românilor și pare că chiar s-a bucurat de vizita pe care i-a făcut-o lui Mickey Mouse împreună cu Daciana  și cei trei copii ai lor.

Citește și Imagine rară cu Victor Ponta şi soţia sa, Daciana! „Mr & Mrs Smith” de România într-o ipostază extrem de elegantă FOTO