Ce note a luat David Popovici la examenul de Bacalaureat. Cu ce medie a promovat dublul campion mondial

David Popovici a susținut examenul de Bacalaureat la care s-au putut înscrie sportivii olimpici la Colegiul Național "Mihai Viteazul" din Ploieşti. Multiplul campion mondial, european şi naţional la natație ar fi promovat examenul cu notă mare.

26 mai 2023, 16:08
Ce note a luat David Popovici la examenul de Bacalaureat. Cu ce medie a promovat dublul campion mondial
Ce note a luat David Popovici la examenul de Bacalaureat / Foto: republicaNEWS

Ce note a luat David Popovici la examenul de Bacalaureat. Numele candidaților la examene sunt scretizate, astfel că fiecare candidat se va regăsi pe liste sub forma unui număr care i se atribuie. Potrivit Antena Sport, sportivul a avut note bune și a promovat examenul cu o medie de peste 7.00.

Citeşte şi: David Popovici, implicat fără voia sa într-un scandal imens. „Şterge imediat filmarea!”

David Popovici a avut o reacţie după ce a susţinut prima probă la istorie, obligatorie a profilului. „A fost în regulă. Prefer să nu stau foarte mult de vorbă pentru că mai am și mâine de susținut și poimâine. Mulțumesc că ați venit, a fost în regulă, chiar va fi ok”, spunea atunci David Popovici.

Citeşte şi: David Popovici a fost surprins in ipostaze uimitoare! Unde a fost văzut campionul: „Nu aș dori să mi se facă poză, acum”

Rezultatele înainte de contestații la sesiunea specială a examenului de Bacalaureat 2023 au fost publicate pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Prahova. Pe tranșe de medii se înregistrează următoarea situație: 47 de medii între 9 și 9.99, 35 de medii între 8 și 8.99, 26 de medii între 7 și 7.99, respectiv 22 între 6 și 6.99. La examen au luate parte 163 de olimpici sportivi, dintre care 32 au medii sub 6.00, ceea ceînseamnă că nu au promovat Bacalaureatul. „Conform situaţiei centralizate la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean Prahova, din totalul celor 163 de candidaţi care au susţinut sesiunea specială a examenului naţional de bacalaureat din acest an, 131 de elevi au promovat (rată de reuşită: 80,37%)”, a anunâat, vineri, Ministerul Educaţiei.