Ce nu a făcut niciodată Iulia Albu: ”Am simțit că m-aș trăda eu pe mine”‘

Iulia Albu reușește să aibă un fizic de invidiat la 41 de ani. Criticul de modă are grijă la alimentație, iar acest lucru se vede cu ochiul liber. Mai mult decât atât, aceasta are și un ten foarte bine îngrijit și fără riduri, semn că este foarte atentă și la acest capitol.

29 nov. 2022, 09:00
Ce nu a făcut niciodată Iulia Albu: ”Am simțit că m-aș trăda eu pe mine”‘

Iulia Albu reușește să aibă un fizic de invidiat la 41 de ani. Pe lângă ten și siluetă, aceasta are și un păr foarte bogat, iar recent a mărturisit secretul.

Iulia Albu nu s-a vopsit niciodată: ”Am simțit că m-aș trăda eu pe mine”‘

Criticul de modă este de părere că nuanța părului ei reprezintă moștenirea de la mama sa. Recent, aceasta a postat pe contul de Instagram un mesaj prin care explică de ce nu s-a vopsit niciodată și mai ales îi îndeamnă pe oameni să se iubească.

„Nu m-am vopsit niciodată. Știu că pare greu de crezut, dar, cumva, am simțit că m-aș trăda eu pe mine. Culoarea părului meu este moștenire de la mama mea, așa cum culoarea părului fiicei mele este moștenirea ei de la mine. Culoarea ochilor, forma gurii, a nasului, expresiile faciale sunt cele care completează “portretul” nostru, bazat în primul rând PE CINE SUNTEM ca oameni. IUBIȚI-VĂ. Și nu uitați cine sunteți. NICIODATĂ. Să aveți o săptămână fabuloasă ca voi!”, a scris Iulia Albu pe Instagram.

Imediat internauții au ținut să o complimenteze pe Iulia și sa-i spună cât este de frumoasă. Fotografia însoțită de mesajul cu pricina a reușit să strângă o mulțime de aprecieri.

Citește și: Gestul făcut de Maria Ciobanu la nașterea lui Dragoș Dolănescu. Margarita Valenciano a dezvăluit abia acum: „Mi-a dat niște bani, dar eu i-am aruncat”

Iulia Albu, despre relația cu fiica ei: ”Îmi doresc să îi fiu o mamă bună”

Criticul de modă are o relație specială cu fiica sa, Mikaela. Recent, fata ei a făcut frumoasa vârstă de 13 ani, iar din câte se pare așchia nu sare departe de trunchi, în ceea ce privește partea fizică. Mikaela seamănă foarte mult cu mama ei și are o frumusețe răpitoare.

”Vreau să semene CU EA. Este îngrozitor pentru un copil să ducă pe umeri povara validării unui părinte. (…) Îi zic „nu” frecvent și cred că este normal să o fac. O iubesc, i-o spun și i-o arăt, însă nu creându-i un cult al personalității. Îmi doresc să îi fiu o mamă bună”, a povestit Iulia Albu pentru viva, despre relația pe care o are cu fiica ei.

Citește și: Culiță Sterp a făcut anunțul. Cântărețul a surprins pe toată lumea: „M-am angajat, gata!”