Gestul făcut de Maria Ciobanu la nașterea lui Dragoș Dolănescu. Margarita Valenciano a dezvăluit abia acum: „Mi-a dat niște bani, dar eu i-am aruncat”

Gestul făcut de Maria Ciobanu la nașterea lui Dragoș Dolănescu, fiul cel mic al lui regretatului artist. Acesta s-a născut în România, pe când mama lui, Margarita Valenciano, studia medicina la Cluj.

28 nov. 2022, 22:31
Gestul făcut de Maria Ciobanu la nașterea lui Dragoș Dolănescu. Margarita Valenciano a dezvăluit abia acum: „Mi-a dat niște bani, dar eu i-am aruncat”
Gestul făcut de Maria Ciobanu la nașterea lui Dragoș Dolănescu

Gestul făcut de Maria Ciobanu la nașterea lui Dragoș Dolănescu. De dragul lui Ion Dolănescu, Margarita Valenciano s-a mutat la București și locuia la cămin. Maria Ciobanu ar fi vizitat-o pentru a-l vedea pe Dragoș, la nici o lună de când s-a născut. Atunci, artista i-ar fi lăsat bani, însă, femeia susține că nu ar fi păstrat banii, din cauză că i-ar fost teamă de ea.

Gestul făcut de Maria Ciobanu la nașterea lui Dragoș Dolănescu

Maria Ciobanu m-a vizitat la cămin. Dragoș cred că nu avea nici o lună de când se născuse. Ideea este că ea era curioasă și a vrut să știe dacă fiul meu seamănă cu Ion Dolănescu. A recunoscut și ea că este așa. Cu prilejul vizitei, Maria Ciobanu mi-a dat niște bani pentru Dragoș, așa se obișnuiește…

Dar eu să știți că banii pe care i-a lăsat Maria Ciobanu lui Dragoș i-am aruncat, pentru că mi-a fost frică de ea. Banii i-am dat la cerșetori, după vizita ei”, a declarat Margarita Valenciano, mama lui Dragoș Dolănescu, pentru Viva.ro.

Cele două femei din viața lui Ion Dolănescu, Maria Ciobanu și Margarita Valenciano, nu s-ar fi agreat niciodată. „Ciocârlia muzicii populare românești” a spus, cu ani în urmă, că Margarita Valenciano, mama lui Dragoș Dolănescu, nu ar fi fost pentru regretatul Ion Dolănescu decât o aventură.

Citește și: Maria Ciobanu s-a întors, în secret, în România. Ce spune fiul său, Ionuţ Dolănescu: „Era obosită când am văzut-o. Are totuși 85 de ani”

Maria Ciobanu şi-a luat loc de veci

Îndrăgita artistă de muzică populară se gândește deja la trecerea în neființă, motiv pentru care și-a pregătit locul de veci, în Cimitirul Bellu, din București, pe Aleea Artiștilor, sub un tei. Locul ales de artistă se află aproape de locul în care sunt înmormântați regretații Adrian Pintea, Ioan Luchian Mihalea și Gheorghe Dinică.

Doamna Maria a primit acest loc de pe Aleeea Artiștilor, sub un tei. Probabil are o vârstă și a vrut să lase lucrurile aranjate din acest punct de vedere”, a declarat, pentru Viva.ro, un paznic din Cimitirul Bellu.

Dragoș Dolănescu o laudă pe marea artistă Maria Ciobanu, pentru faptul că aceasta și-ar fi împărțit deja averea, înainte să fie prea târziu. Bărbatul spune că, în acest fel, se vor evita posibilele scandaluri între copii, după cum s-a întâmplat și în cazul lor. Dacă Ion Dolănescu și-ar fi făcut testamentul la timpul potrivit, lucrurile ar fi stat diferit în ziua de azi, susține el.