Ce nu ai voie să faci cu o săptămână înainte de nuntă

Mai este doar o săptămână până când vei îmbrăca rochia de mireasă şi vei păşi către altar? Iată ce NU ai voie să faci!

RomaniaTV.net
27 ian. 2015, 14:49
Ce nu ai voie să faci cu o săptămână înainte de nuntă

Sa te tunzi – nici macar daca este vorba despre varfuri, foarfeca nu are ce sa caute in parul tau inainte de nunta.

Sa iti schimbi culoarea parului – in niciun caz nu ai voie sa te vopsesti altfel cu cateva zile inainte de ziua cea mare. In primul rand, e posibil ca vopseaua sa nu prinda uniform. Apoi, e posibil sa nu iti placa cum iti sta sau sa nu te avantajeze.

Citeşte şi  Dacă faci nuntă, nu trebuie să intri în biserică până nu citeşti asta FOTO

Sa consumi alcool in exces – poate ca simti nevoia sa te relaxezi band cateva pahare de vin atunci cand pregatirile de nunta sunt in toi, insa ai face bine sa te abtii. In primul rand nu te vei odihni asa cum trebuie si apoi e posibil ca alcoolul sa iti cauzeze stari depresive… ori cearcane adanci care sa iti provoace o depresie.

Sa iti schimbi antrenamentul de la sala – tu faci yoga si acum vrei sa te inscrii la un curs de zumba? Amana schimbarea pana dupa nunta, daca nu vrei sa te alegi cu o febra musculara care sa iti chinuie corpul in cea mai importanta zi a vietii tale.

Citeşte şi  SUBIECTE POPULARE 2014: TOP Nunţile anului 2014 de la Hollywood FOTO

Sa mergi la solar – o culoare rosie si o piele iritata nu merg bine cu o rochie alba. Sa te razgandesti in ceea ce priveste macvhiajul – stresul te poate face sa gandesti irational si sa te pripesti. Daca stii de mult ce machiaj vrei, nu te razgandi in ultimul moment.

Detoxifiere – o cura de detoxifiere te va slabi atat fizic, cat si psihic.

Sa incerci un tratament facial nou – nu stii cum va raspunde tenul tau la un tratament nou asa ca iti recomand sa nu incerci nimic inedit.

Citeste mai mult pe feminis.ro.