Ce nu ai voie să faci duminica sub nicio formă: E cel mai mare păcat!

Publicat: Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017 12:37 // Actualizat: Sâmbătă, 11 Noiembrie 2017 16:56 // Sursa: romaniatv.net

Am auzit pe mulţi întrebând ce e permis să faci duminica: Ai voie să speli? Să calci, să faci mâncare, să înveţi, să faci cumpărături, să munceşti? Răspunsul în găseşti în acest articol.

Foto: Doxologia

Sfanta scriptura nu descrie clar daca ai voie sa speli, sa calci, sau sa faci treburile casei duminica, insa dupa cum puteti citi clar mai sus sunt “interzise” orice fel de munci, conform vointei Domnului.

Pe orice preot din Biserica Ortodoxa sau Catolica ai intreba, acesta iti va spune raspicat ca duminica nu se spala, matura, calca sau intreprind orice alte treburi casnice.

"Şase zile să lucraţi, iar ziua a şaptea este ziua odihnei, adunare sfântă a Domnului: nici o muncă să nu faceţi; aceasta este odihna Domnului în toate locuinţele voastre." (Levitic 23, 3).

Astfel, duminica este ziua în care omul se odihneşte, se gândeşte la Dumnezeu şi la viitorul lui. Această zi ne aduce aminte că avem un scop pentru care trăim aici pe pământ.

Duminica este in traditie ziua in care nu se spala sau fac treburi casnice, in majoritatea duminicilor sunt sarbatoriti si multi Sfinti mari ai religiei.

Citeşte şi Semnele înfricoşătoare care prevestesc moartea. Le ştii?

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ai voie sa speli duminica duminica Sfânta Scriptură
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8393
RON
06 Jun
noapte 16 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H