Ce nu ar accepta Cristi Borcea de la Valentina Pelinel. Motivul incredibil pentru care le-a dat papucii fostelor soții: „Pentru asta am ajuns la două divorțuri”

Cristi Borcea, fost patron al Dinamo, spune ce nu ar putea accepta niciodată de la partenera lui și că acest lucru a dus până acum la două divorțuri.

08 apr. 2023, 11:09

Cristi Borcea a trecut până acum prin două divorțuri, prrimul de Mihaela Borcea ș al doilea de Alina Vidican, iar acum este căsătorit cu Valentina Pelinel.

Întrebat dacă vreuna dintre partenerele sale i-a cerut să renunțe la fotbal, fostul pantrin de la Dinamo a dat un răspuns neașteptat.

„Nu poate să-mi impună mie vreo femeie sau soția mea așa ceva. Fotbalul e viața mea, a fost înaintea soțiilor, familiilor, copiilor”, a declarat Cristi Borcea pentru as.ro.

Fostul patron e de părere că fotbalul este cel care a dus la cele două divorțuri, dar și la problemele de sănătate cu care s-a confruntat.

„Pentru asta am ajuns și la două divorțuri și la o operație pe cord deschis la 41 de ani. Pe lângă detenție, cinci ani și jumătate. Fotbalul e viața mea”, a mai spus acesta.

Citește și: Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au ţinut totul secret. Copilul se va naşte la vară: „Au fost foarte fericiţi!”

Cristi Borcea a ajuns la 53 de ani

Chiar dacă a ajuns la vârsta de 53 de ani, Cristi Borcea se menține într-o formă foarte bună. Acesta recunoaște că acordă foarte multă atenție imaginii sale.

„Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani… Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela, în Dorobanți. Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale.

Citește și: Fosta soacră a lui Borcea aruncă bomba. Ce spune despre Alina Vidican. „Dumnezeu ne-a binecuvântat cu încă o fetiță”

De la 30 de ani am început la aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu, am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, spunea acesta în urmă cu doi ani.