Fosta soacră a lui Borcea aruncă bomba. Ce spune despre Alina Vidican. „Dumnezeu ne-a binecuvântat cu încă o fetiță”

Alina Vidican, fosta nevastă a lui Cristi Borcea, e extrem de fericită acum, la brațul noului soț, Claude Senhoreti. Ei formează o familie fericită, alături de copiii pe care Senhoreti îi are din fosta legătură amoroasă.

27 mart. 2023, 10:29

Alina Vidican şi-a sărbătorit ziua de naștere. Soțul ei i-a făcut o surpriză de proporții alături de prieteni, iar imaginile au fost postate pe rețelele de socializare. Şi fosta soacră a lui Cristi Borcea a postat un mesaj emoţionant.

„Acum 39 de ani , eram in maternitate la Timișoara la ora aceasta… Dumnezeu ne binecuvântase încă cu o fetiță minunata ,de data aceasta , care acum este o tânără femeie minunata ,și mămică la rândul ei ! Câtă bucurie !
La multi ani frumoși și binecuvântați Alina , scumpă mami ! Multă sănătate , bucurii și împliniri ! Te iubesc mult sufletul meu drag ! ❤️🍀🥂🥂🥂🥂🥰😇”, a scris Mariana Vidican pe Facebook.

Cristi Borcea şi-a strâns toţi copiii de sărbători. Cum fac faţă femeile din viaţa milionarului, Mihaela Borcea, Alina Vidican şi Valentina Pelinel
Alina Vidican a fost sărbătorită într-un cadru familial, cu un tort pe care era desenată și o masina Ferrari, preferata soțului și alături de prietenii apropiați cuplului. Cert este că pe fața fostei doamne Borcea se citea fericirea atunci când Claude i-a cântat “la mulți ani” în română. Cei doi s-au căsătorit în urma cu doi ani în Florida, Miami, acolo unde Alina s a mutat după ce a divorțat de Cristi Borcea.

Un divorț extrem de dureros, care a făcut o pe fosta soție a fostului acționar dinamovist să își dorească să plece cât mai departe cu putința de România. Ceea ce s-a si întâmplat, având în vedere că a preferat să se mute pe continentul american, acolo unde Borcea avea și un restaurant si unde avea și un apartament pe care l-a ocupat Alina cu cei doi copii pe care i-a dăruit fostului finanțator dinamovist.

Soțul Alinei Vidican, după doi ani de căsnicie: „Nu am și nu trăiesc viața perfectă”

Însă, după ce a apărut Claude in viața ei, Alina a revenit la sentimente mai bune si chiar și-a trimis și copiii în vacanță în România pentru a fi alături de fratii lor în perioada sărbătorilor de iarna. Claude și Alina trăiesc o frumoasa poveste de dragoste, iar americanul de origine braziliană nu se sfiește să îi spună ori de câte ori are ocazia cât de mult o iubește. Declarațiile lui de dragoste sunt de cele mai multe ori publice semn că brazilianul este asumat în relația pe care o are cu fosta doamna Borcea. Iar lucrul acest pare să o bucure foarte tare pe Alina, având în vedere că de câte ori apare pe paginile de socializare este toată un zâmbet.

Cum arată acum Alina Vidican după ce şi-a făcut operaţii estetice de 40.000 de euro. Fosta soţie a lui Cristi Borcea este de nerecunoscut