Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au ţinut totul secret. Copilul se va naşte la vară: „Au fost foarte fericiţi!”

Nasrin Ameri este însărcinată şi urmează să aducă pe lume un băieţel. Vedeta TV este într-o relaţie excelentă cu Cristi Borcea şi Valentina Pelinel, care i-au fost naşi de cununie şi pe care doreşte să îi pună şi naşi de botez al copilului.

03 apr. 2023, 10:01
Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au ţinut totul secret. Copilul se va naşte la vară: „Au fost foarte fericiţi!”
Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au ţinut totul secret. Copilul se va naşte la vară: "Au fost foarte fericiţi!"

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au ţinut totul secret. Cei doi sunt naşii de cununie ai lui Nasrin Ameri, fosta prezentatoare de la Antena Stars, care va deveni mamă la începutul acestei veri.  Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au fost printre primii care au aflat sexul copilului vedetei TV, dar au păstrat secretul cu sfinţenie până când Nasrin Ameri a făcut anunţul în mod public.

Citeşte şi: Începutul rușinos al relației dintre Cristi Borcea și Valentina Pelinel. Ipostaza în care au fost surprinși într-o vacanță la munte

„De la bun început, chiar înainte să rămân însărcinată, Valentina și Cristi îmi spuneau: „Haide cu bebe! Haide că abia așteptăm să nășim!”. Au fost foarte fericiți. Valentina a știut sexul copilului pentru că am făcut un gender reveal și evident că nașii trebuie să știe tot. Ea și verișorii mei au știut sexul copilului pentru că cineva trebuia să știe, îți dai seama, ca să fie pregătit totul. Deci, da, tot ei o să fie nașii, bineînțeles. Ne respectăm foarte mult, este un respect reciproc și știm foarte bine că atunci când este un lucru important în viața mea sau a ei, tratăm totul cu maximă seriozitate. Nu mi-am făcut niciun fel de grijă sau de problemă că ar putea să zică sau să se dea de gol. Nu mi-am făcut griji nici măcar la cei mici, la verișorii mei. Nu vrei să știi cât de implicați au fost în toată treaba aceasta”, a declarat Nasrin Ameri pentru ego.ro.

Citeşte şi: Cristian Boureanu, mărturisire șocantă la opt ani de la divorțul de Valentina Pelinel: „Eram pe plajă și i-am spus: ăsta vrea să te… Ea a ales”

Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei. Trei moştenitori are din căsnicia cu Valentina Pelinel: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.