Ce nu are voie fiul lui Dani Oțil. Soția prezentatorului a decis: „El e tatăl tău, altul mai bun nu am găsit”

Ce nu are voie fiul lui Dani Oțil. Prezentatorul și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în urmă cu un an, iar în luna septembrie au devenit părinţi pentru prima dată. Cei doi încearcă să își dedice tot timpul micuțului și să îi facă pe plac.

28 nov. 2022, 17:51
Ce nu are voie fiul lui Dani Oțil. Soția prezentatorului a decis: „El e tatăl tău, altul mai bun nu am găsit”
Ce nu are voie fiul lui Dani Oțil

Ce nu are voie fiul lui Dani Oțil. Gabriela Prisăcariu a postat un videoclip care îl surprinde pe copil în timp ce urmărește matinalul prezentat de tatăl său. Soția prezentatorului a venit cu o regulă pentru acesta, în glumă.

Citește și: Dani Oţil a luat ţeapă când şi-a luat maşină: „Era o coajă de maşină!”

Ce nu are voie fiul lui Dani Oțil

Mai exact, Dani Oţil a fost surprins în timp ce făcea sport alături de Ramona Olaru, iar blondina a decis să închidă televizorul și să nu îl lase pe Tiago să își vadă tatăl în această ipostază.

Noi acum o să închidem televizorul, pentru că tu nu trebuie să vezi cu ce se ocupă tati. Parcă și văd, o să ne întrebi, tati, tu cu ce te ocupi? Tiago închidem televizorul, bine? E tata, da, știu. El e tatăl tău, altul mai bun nu am găsit. Hai să închidem televizorul”, a spus Gabriela Prisăcariu pe InstaStory.

Ce cadou a primit Gabriela Prisăcariu de la Dani Oţil

Dacă blondina se aștepta să fie surprinsă la ceas de aniversare cu o cină romantică, un set de bijuterii sau o vacanță exotică, mirarea i-a fost mare, în momentul în care a văzut ce i-a pregătit iubitul ei. Gabriela Prisăcariu i-a transmis acestuia, în spirit de glumă, că divorțează, după ce a văzut „cadoul”, căci este vorba despre o mașină de spălat.

Vreau să-și spun că faci 30 de ani și am luat o mașină de spălat. E tot ce-ți dorești, avem una care merge, dar…”, a transmis Dani Oțil în mediul online.  „Divorțez!”, a fost replica pe care a primit-o de la soția sa, în spirit de glumă.