Dani Oţil a luat ţeapă când şi-a luat maşină: „Era o coajă de maşină!”

Dani Oţil a dezvăluit că a luat o mare ţeapă când şi-a cumpărat prima maşină. Prezentatorul de la "Neatza" spune că atunci a învăţat mecanică.

05 oct. 2022, 22:48
Dani Oţil a luat ţeapă când şi-a luat maşină: „Era o coajă de maşină!”

Dani Oţil a luat ţeapă când şi-a luat maşină. Este vorba despre prima sa maşină cumpărată în studenţie. Simpaticul prezentator a spus că datorită acelui autoturism a început să înveţe mecanică.

Dani Oţil: „Prima maşină cumpărată cu banii mei a fost o ţeapă”

Citeşte şi Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu, probleme în cuplu? „Eu îți zic să nu mai bei, că alcoolul nu-ți face bine”

Prezentatorul de la „Neatza” a vorbit despre prima sa maşină la Campionatul Naţional de Super Rally. Acesta a recunoscut că primul autoturism cumpărat în studenţie era departe de bijuteriile pe patru roţi pe care le conduce acum.

„Prima mașină cumpărată cu banii mei a fost o țeapă. Am crezut că îmi iau un ***, care să fie un fel de ***, dacă se strică să-mi iau piese de la miile de *** din Timișoara. În realitate, nu avea nimic de *** în ea și m-a costat foarte mult. Era o coajă de mașină. Ca student oricum … dar am învățat multe cu mașina aia. În primul rând, mecanică.”, a spus Oțil, potrivit Antena Stars.

De asemenea, prezentatorul tv a mărturisit că nu ar vrea ca fiul său să-i moştenească pasiunea pentru maşini.

„Nu (n.r. nu aș vrea să-mi moștenească pasiunea pentru raliuri), pentru că nu am bani pentru asta.”, a mărturisit prezentatorul de la „Neatza” la acelaşi eveniment.

Citeşte şi Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul său. Care e cel mai mare regret al prezentatorului tv: „Timpul nu îl mai pot da înapoi”