Gabriela Prisăcariu, despre diferenţa de înălţime dintre ea şi Dani Oţil: „Uită-te câtă sunt eu”

Gabriela Prisăcariu, despre diferenţa de înălţime dintre ea şi Dani Oţil. Pe lângă diferența de vârstă, care este de 12 ani, între cei doi există și o diferență semnificativă de înălțime. Dani Oțil are 1.75 m, iar soţia lui, 1.80 m înălțime, însă nu a fost un impediment în relaţia lor.

10 nov. 2022, 15:43
Gabriela Prisăcariu, despre diferenţa de înălţime dintre ea şi Dani Oţil: „Uită-te câtă sunt eu”
Gabriela Prisăcariu, despre diferenţa de înălţime dintre ea şi Dani Oţil

Gabriela Prisăcariu, despre diferenţa de înălţime dintre ea şi Dani Oţil. Blondina este mai înaltă decât soţul ei cu cinci centimetri, iar diferenţa este sesizabilă mai mult în momentul în care vedeta poartă tocuri. Pentru ei însă, acest lucru nu a contat, niciunul dintre ei nu este interesat părerile celor din jur.

Citeşte şi: Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil, pregătiți pentru încă un copil? Soția prezentatorului aruncă bomba: „Încerc să mă fac înțeleasă”

Gabriela Prisăcariu, despre diferenţa de înălţime dintre ea şi Dani Oţil

Cu toate astea, sunt momente în care mai apar discuții, iar Dani Oțil a povestit un moment de la o nuntă la care a participat împreună cu soţia lui. La evenimentul respectiv, mireasa era mai înaltă decât mirele, ca şi  în cazul lor. Din acest motiv, bărbatul a rugat-o pe viitoarea sa soție să nu poarte tocuri în ziua cea mare, pentru că ar fi fost cu mult mai înaltă decât el.

Gabriela Prisăcariu însă a fost revoltată şi a vorbit cu mirele, pe care l-a certat pentru ce a pus-o să facă pe mireasă. De asemenea, Gabriela Prisăcariu a făcut referire și la tocurile ei de peste 10 cm pe care le purta la acel moment.

Noi am fost la o nuntă și l-a certat pe mire că de ce nu a lăsat-o pe mireasă să-și pună tocuri. Mireasa era înaltă ca soția mea și ca tine. Omul era în cea mai frumoasă, crede el, zi din viața lui.

Era lume, fotografi și soția mea dragă zicea „Uită-te câtă sunt eu pe lângă Dani. Mi-am pus tocuri de 12 sau 14 și asta nu e o problemă. Tu de ce ….?” și omul zice ”E nunta mea, lasă-mă în pace!”, a povestit Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani.