Ce nu i-ar accepta niciodată Denise Rifai unui bărbat: „Aici este punctul nevralgic pentru mine”

Ce nu i-ar accepta niciodată Denise Rifai unui bărbat. Este una dintre cele mai apreciate jurnaliste din România, moderează o emisiune de succes, însă, pe plan personal nu are parte de același succes, ca în viața profesională.

24 mai 2023, 13:46
Ce nu i-ar accepta niciodată Denise Rifai unui bărbat: „Aici este punctul nevralgic pentru mine”
Ce nu i-ar accepta niciodată Denise Rifai unui bărbat

Ce nu i-ar accepta niciodată Denise Rifai unui bărbat. Chiar dacă și-ar fi dorit ca la această vârstă, respectiv 37 de ani, să fie căsătorită și cu cel puțin un copil, prezentatoarea emisiunii de la Kanal D, ’40 de întrebări cu Denise Rifai’, nu regretă parcursul avut până acum, deoarece a învățat foarte multe lucruri și se simte mai pregătită pentru o viață de familie.

Citește și: Denise Rifai a dat postul TV în judecată după ce a demisionat și emisiunea a continuat fără ea. Ce au decis magistrații

Ce nu i-ar accepta niciodată Denise Rifai unui bărbat

Denise Rifai recunoaște că, în trecut, a suferit din dragoste. Chiar dacă este o femeie frumoasă, curtată de mulți admiratori, prezentatoarea TV a trecut și ea prin unele eșecuri amoroase. A dezvăluit compromisurile pe care le-a făcut de dragul partenerului și a spus ce nu ar accepta niciodată de la iubitul ei.

M-am îndrăgostit la un moment dat, dar a durat ceva timp până să îmi dau seama că suntem diferiţi, că nu putem construi o relaţie pe termen lung, pentru că doream lucruri diferite de la viaţă. Mi-a fost greu să ies din acea poveste, am suferit, pentru că inima nu se supune raţiunii şi se duce o luptă până se produce separarea. Dacă am fi cu ochii larg deschişi de la început, am putea să ne ajustăm mai bine trăirile şi să ne limităm mai bine perioada de suferință. Dragostea este oarbă, dar nu suntem copii şi putem să mai gestionăm din suferinţă dacă privim adevărul în faţă.

Poţi fi cea mai frumoasă femeie şi el să nu te iubească așa cum îţi doreşti, pentru că nu se poate iubi pe el. Sunt bărbaţi care nu ştiu să iubească, care nu se iubesc nici pe ei înşişi şi provoacă haos în jur; nu ştiu ce vor. Eu am avut puterea să mă extrag dintr-o astfel de relaţie, şi asta mi-a prins bine, am depăşit zona asta de energie şi nu voi mai experimenta niciodată genul acesta de poveste. Ce nu aş accepta? Un bărbat care să aibă o relaţie paralelă.

Eu sunt atentă la partenerul meu. Mă respect pe mine şi am această pretenţie şi de la el. Nu aş putea să fiu alături de cineva care nu mă iubeşte şi nu mă respectă. Iubirea se simte, nu se impune. Sunt o femeie loială, fidelă, femeia unui singur bărbat şi cred în dragoste pe viaţă. Dar nu aş accepta niciodată să fiu înşelată.

Aici este punctul nevralgic pentru mine. Dacă se ajunge în acest punct, nu înţeleg de ce să mai stăm unul cu celălalt. Şi eu sunt o femeie curtată şi este logic ca şi el să fie curtat, şi accept asta, e frumos. Dar există o limită şi o linie pe care un bărbat deştept ştie să o pună când are lângă el o parteneră pe care o respectă. În fond, de aceea suntem împreună„, a declarat Denise Rifai, pentru Viva.ro.