Denise Rifai a dat postul TV în judecată după ce a demisionat și emisiunea a continuat fără ea. Ce au decis magistrații

Denise Rifai este una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV de la noi. De ani de zile vedeta este la cuțite cu postul de televiziune Realitatea TV din cauza emisiunii „Legile puterii”.

24 apr. 2023, 20:42
Denise Rifai a dat postul TV în judecată după ce a demisionat și emisiunea a continuat fără ea. Ce au decis magistrații
Denise Rifai a dat postul TV în judecată după ce a demisionat și emisiunea a continuat fără ea. Ce au decis magistrații

Denise Rifai a dat postul TV în judecată după ce a demisionat și emisiunea a continuat fără ea. Denise Rifai a câștigat inima publicului din România datorită curajului cu care a reușit, de-a lungul timpului, să tranșeze subiectele pe care le-a dezbătut în emisiunile sale cu diverși oameni politici.

Citește și Bombă pe piaţa media! Bianca Drăguşanu se întoarce la TV şi îi face concurenţă lui Denise Rifai

Denise Rifai a dat postul TV în judecată după ce a demisionat și emisiunea a continuat fără ea

În prezent, frumoasa prezentatoare moderează emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D care se bucură de un succes uriaș. Însă, foarte puțini știu faptul că Denise Rifai este la cuțite cu postul de televiziune Realitatea TV, unde a activat mai bine de nouă ani.

După ce și-a dat demisia de la Realitatea, vedeta a dat postul în judecată deoarece emisiunea ”Legile puterii” pe care a moderat-o până în 2020, a continuat să ruleze cu o altă prezentatoare.

Jurnalista de origine iordaniană susține că a acționat fostul angajator în instanță deoarece formatul emisiunii îi aparține, fiind înregistrat la OSIM, potrivit CANCAN.ro.

Cu toate acestea, reprezentanții postului Realitatea TV vor să demonstreze contrariul.

În primă instanță, judecătorii i-au dat dreptate lui Denise Rifai, însă postul de televiziune Realitatea TV a făcut apel.

Se pare că înainte să plece la Kanal D, Denise Rifai a depus toate actele necesare înregistrării licenței pentru „Legile puterii”, iar procesul  birocratic a durat până în proximitatea datei să părăsească stația pe care a deservit-o timp de nouă ani. Astfel, cei de la Realitatea au fost nevoiți să îi găsească o înlocuitoare lui Rifai așa că au desemnat-o pe Alexandra Păcuraru, care a moderat emisiunea „Legile puterii” timp de doi ani. Emisiunea având același format, același nume, ca cel apartenent lui Denise Rifai.

Denise Rifai a recunoscut cu ce vedetă s-ar căsători

Denise Rifai a recunoscut cu ce vedetă s-ar căsători. Prezentatoarea emisiunii de la Kanal D, „40 de întrebări cu Denise Rifai”, a fost focusată în toţi aceşti ani pe carieră şi a reuşit să ajungă acolo unde şi-a dorit. Însă, pe plan personal are câteva regrete.

Unul dintre cele mai mari regrete ale vedetei este că nu are un copil. Îi plac foarte tare şi are speranţă că avea, într-o zi, unul al ei.

Prezentatoarea nu este angajată în nicio relaţie şi asta pentru că nu a întâlnit bărbatul care să corespundă criteriilor sale. Denise Rifai este o femeie independentă, are o carieră de succes şi crede că uneori, bărbaţii, se simt intimidaţi de astfel de femei,

Vedeta a fost întrebată de Adrian Artene cu ce bărbat celebru i-ar plăcea să se căsătorească. „Cu Kevin Costner: Este iubitul vieții mele. Sincer, nu glumesc. E genul meu de bărbat. Acum câțiva ani, el făcea reclamă la Turkish Airlines.

Eu eram pe Calea Victoriei și mă gândeam că nu îmi place și mie de niciun bărbat. La un moment dat, l-am văzut pe panouri și am zis: „Ăsta e genul meu”. El e căsătorit cu o tipă tare faină”, a răspuns Denise Rifai, la podcastul „ALTCEVA”, potrivit Cancan.

Citește și Denise Rifai, criticată dur de Iulia Albu: „Nu e o pungă? E o geantă?”