Denise Rifai nu intră în bucătărie de Paște. Cum petrece prezentatoarea Sărbătorile Pascale: „Vreau să mă odihnesc. De gătit nu gătesc”

Denise Rifai nu gătește în general, iar de Paște nu face o excepție, pentru că nu îi place. Vedeta preferă să mânânce în oraș.

14 apr. 2023, 15:41
Denise Rifai nu intră în bucătărie de Paște. Cum petrece prezentatoarea Sărbătorile Pascale: „Vreau să mă odihnesc. De gătit nu gătesc”
Ce face Denise Rifai de Paște

Denise Rifai nu are de gând să gătească de Paște. Nu știe să facă preparatele tradișionale și nici nu îi face plăcere. Vedeta a dezvăluit că, în general, nu prea intră în bucătăre, alimentația sa de bază fiind reprezentată de salate.

Așa că, prezentatoarea de la Kanal D are un singur plan de Paște, acela de a se odihni și de a mânca cumpătat.

Citește și: Denise Rifai, dezvăluiri despre Dan Bittman: „Există o relație foarte frumoasă”

„Vreau să mă odihnesc, deci vreau să mă odihnesc. Asta fac de Paște. Nu știu unde, cum, dar vreau să mă odihnesc. De mâncat, mănânc, întotdeauna cu foarte multă grijă, întotdeauna foarte atent. De gătit nu gătesc, îmi pare rău că nu știu, dar nu îmi place, adică ar fi o minciună să mă păcălesc pe mine însămi. Nu-mi place. Cu siguranță la un moment dat voi învăța să fac acest lucru”, a declarat Denise Rifai pentru ciao.ro.

Citește și: Denise Rifai, criticată dur de Iulia Albu: „Nu e o pungă? E o geantă?”

Cât despre dieta sa, vedeta spune că e foarte atentă la ce mănâncă, dar și ce cantități consumă. Are și câteva alimente și băuturi pe care nu le consumă niciodată.

„Eu cred foarte mult în cumpătare și cred foarte mult în alimente cât mai disociate. Eu nu mănânc zahăr, încerc să îl evit pe cât posibil, nu consum alcool, nu consum băuturi răcoritoare. 

Întotdeauna trebuie să fim atente la modul în care ne hrănim. Foarte important să ne hrănim cu grijă pentru că nu e doar pentru modul în care arătăm, ci pentru sănătatea noastră. Kilogramele în plus, dăunează în primul rând corpului. Este foarte greu să poți întotdeauna să reziști tentațiilor. Este o luptă în permanență care dacă nu este dusă, dacă o lași și nu o mai duci, se vede. Nu e simplu”, mai spune prezentatoarea.