MODA 2017: Ce nu se mai poartă încă din această iarnă

Încă din această iarnă, garderoba noastră va suferi anumite modificări şi, tocmai de aceea, este bine să avem o listă bine definită cu privire la piesele vestimentare pe care trebuie să le evităm în noul an sau chiar la nuanţele la care trebuie să renunţăm.

RomaniaTV.net
29 dec. 2016, 13:58
MODA 2017: Ce nu se mai poartă încă din această iarnă

Nu se mai poartă decolteurile adânci

Decupajul excesiv în zona decolteului nu se mai află printre preferinţele designerilor. Va reveni decolteul bărcuţă şi cel rotund, care urmează delicat linia gâtului. Dacă ai o conformaţie care îţi permite şi eşti o fană declarată a acestui tip de decolteu, poartă coliere tip choker la baza gâtului sau o eşarfă subţire din catifea pe care o prinzi înnodând-o printr-o fundă. Se pare că în sezonul următor nu vom avea prea multă piele expusă la nivelul bustului… aşa că nu aunca şalurile croşetate.

Citeşte şi  Tendinţe de make-up în 2017. Renunţă la rujurile mate şi optează pentru cele satinate şi mult mai hidratante

Nu se mai poartă culorile puternice

Nuanţele fluorescente ne-au ajutat de multe ori să scoatem în evidenţă o ţinută mult prea banală, dar a sosit momentul să mai temperăm din culori. În acest sfârşit de sezon se pune foarte tare accentul pe culorile naturale, calde, pastelate şi mai puţin pe curajul de a combina extravaganţele cromatice care altădată făceau deliciul tendinţelor vestimentare. Nuanţele crude nu se regăsesc printre propunerile stiliştilor, la fel şi cele neon vibrante.

Citeşte mai mult pe one.ro