Ce-o zice Cristea? Filmuleţ cu Botezatu GOL, în telefonul Biancăi Drăguşanu

La sfârşitul săptămânii trecute Bianca Drăguşanu a rămas fără telefonul mobil într-un supermarket, iar roşcata părea disperată că detalii incendiare care se regăsesc în el ar putea ajunge la presă. Fosta asistentă TV şi-a recuperat însă telefonul şi a dezvăluit cu gura ei ce lucruri compromiţătoare avea stocate în memoria aparatului.

RomaniaTV.net
28 iun. 2012, 08:46
Ce-o zice Cristea? Filmuleţ cu Botezatu GOL, în telefonul Biancăi Drăguşanu

Bianca Drăguşanu păstrează în telefonul mobil un filmuleţ cu Cătălin Botezatu în fundul gol. Dezvăluirea a fost făcută chiar de fosta asistentă TV, într-o emisiune televizată, în care a precizat că înregistrarea a dispărut însă, odată cu câteva poze, din memoria telefonului care i-a fost furat la sfârşitul săptămânii trecute şi pe care l-a recuperat în urma unui flagrant.

Bianca a povestit la CanCanTV că înregistrarea data din perioada în care ea şi Cătălin Botezatu au lucrat împreună la emisiunea „Burlăciţa” şi că a fost realizată într-un moment de „ghiduşie” al designerului. La scena în care „Bote” s-a urcat pe un gard şi şi-a dat jos pantalonii, strigând „Mânca-mi-ai c…”, au asistat şi câţiva prieteni ai celor doi.