Ce-o zice Dani? Mihaela Rădulescu, ÎN PAT cu un fost iubit FOTO

Mihaela Rădulescu a ajuns din nou în pat cu un fost iubit şi s-a lăudat cu asta pe Facebook. Spre liniştea actualului său partener, Dani Oţil, totul este, însă, în scop profesional.

RomaniaTV.net
09 sept. 2013, 11:09

„Cu Dan Chişu, dupa 20 de ani, in acelasi pat:)))”, a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook, alături de o fotografie în care apare în aşternuturi în braţele fostului său iubit.

Diva a ţinut însă să sublinieze că niciunul dintre ei nu a fost lovit de nostalgia iubirii trecute, ci totul este un proiect cinematografic. „Nu ca in aia 5 ani cat am fost lovers, ci… cu un motiv mult mai logic:))) si cu indicatii regizorale despre…cum sa dormim impreuna:))) Nu va ambalati, n-o sa vedeti nimic hot, dar va promit ca o sa radeti copios. Nu m-am luat niciodata in serios ca actrita, dar ador partiturile astea mici (cum a fost si cea din „Legaturi bolnavicioase”, cu Tudor Chirila). Detalii….la premiera:)))”, a mai scris vedeta TV.

CITEŞTE ŞI: Mihaela Rădulescu, fotografiată în timp ce dormea ÎMBRĂCATĂ doar în BIKINI, cu TATUAJUL la vedere

Zilele trecute, Mihaela Rădulescu anunţa, tot pe Facebook, că a primit „un rol miiiiiic, intr-un film romanesc”, urmând să intre în pielea mamei unei fete de liceu, „nici ea nu e cea mai simpatica fiica, dar nici eu cea mai cumsecade mama”.