Ce obiect a pus mama Cristinei Ţopescu în sicriul fiicei sale. Toată lumea prezentă la priveghi a văzut asta

Trupul neînsufleţit al Cristinei Ţopescu a fost depus miercuri, 15 ianuarie, la capela Cimitirului Bellu. Mama regretatei jurnaliste, împietrită de durere, abia şi-a găsit puterea să ajungă, să îşi vadă fata între patru scânduri.

RomaniaTV.net
15 ian. 2020, 15:39
Ce obiect a pus mama Cristinei Ţopescu în sicriul fiicei sale. Toată lumea prezentă la priveghi a văzut asta

Detaliul care a atras atenţia celor care erau prezenţi la priveghi este un obiect, pe care Rodica Ţopescu îl ţinea în mână. Un căţel de jucărie, pe care l-ar fi pus în sicriul fiicei sale. Este deja ştiută iubirea necondiţionată a Cristinei pentru animale, în special pentru câini.

Citeşte şi: Fişa de pontaj a Cristinei Ţopescu! Jurnalista a lipsit în ultimele zile de la muncă

Cristina Țopescu va fi incinerată joi, 16 ianuarie

După cum se știe deja, trupul Cristinei Țopescu va fi incinerat mâine, ca urmare a dorinței pe care a avut-o aceasta. Familia Cristinei Țopescu a transmis, prin intermediul unui comunicat oficial, că dorește să fie respectată intimitatea. De asemenea, apropiații jurnalistei au menționat faptul că ea este cea care și-am dorit să fie incinerată.

„Cu mare tristeţe anunţăm prematura trecere în nefiinţă a Cristinei Ţopescu.
Pe această cale vă aducem la cunoştinţă că trupul neînsufleţit va fi depus la capela cimitirului Şerban Vodă (Bellu) miercuri 15 ianuarie ora 14.00. Va fi incinerată conform propriei dorinţe în data de joi 16 ianuarie 2020 la Crematoriul Vitan Bărzeşti.
Familia îndurerată.
Rugăm păstrarea decenţei şi a discreţiei cuvenite unor astfel de momente grele” este mesajul transmis în comunicatul oficial al familiei Cristinei Țopescu.

Citeşte şi: Cristina Ţopescu, vegheată de mama vitregă Christel Ungar. Şi fraţii vitregi Cristian şi Sebastian au ajuns la Cimitirul Bellu

Cristina Ţopescu a murit după ce a făcut infarct

Legiștii au stabilit că jurnalista Cristina Țopescu a murit în urma unui infarct. Este prima concluzie a medicilor după necropsia inimii. Întreaga procedură a fost filmată de polițiști. Anchetatorii aşteaptă şi rezultatul testului toxicologic după ce în stomacul Cristinei Ţopescu s-au găsit mai multe medicamente.

Azi, timp de două ore, au facut necropsia, iar inima era mai grasă decat în mod normal. Între mușchii cordului s-a format un strat de grăsime, ceea ce ar fi putut produce infarctul. În imagini apar toate momentele operațiunii, inclusiv momentul reintroducerii organului în corpul jurnalistei. După aceea corpul Cristinei Țopescu a putut fi încredințat familiei”, a afirmat jurnalistul Cristian Burcioiu, pentru Libertatea.ro.

Citeşte şi: S-a aflat! Ce scrie pe certificatul de deces al Cristinei Ţopescu