Ce obiect straniu poartă Silvia Chifiriuc în maşină. Trecătorii au rămas uimiţi: „Eu am tot ce mă face fericită”

Ce obiect straniu poartă Silvia Chifiriuc în maşină. Soţia lui Petre Roman a fost mereu o prezenţă discretă, însă, acum parcă a dispărut total din peisajul monden. Recent, a fost fotografiată pe strdă, în timp ce conducea, iar un detaliu a atras atenţia.

30 sept. 2022, 11:04
Ce obiect straniu poartă Silvia Chifiriuc în maşină. Trecătorii au rămas uimiţi: „Eu am tot ce mă face fericită”
Ce obiect straniu poartă Silvia Chifiriuc în maşină

Ce obiect straniu poartă Silvia Chifiriuc în maşină. În ultima perioadă, soția lui Petre Roman apare tot mai rar la emisiunile televizate. Chiar dacă voia să revină la muzică, nu a mai urcat pe scenă de ani buni. Ba mai mult, bruneta a ieșit din multitudinea de culori pe care o purta și a devenit mai sobră în vestimentație.

Citeşte şi: Prăjitura „Ochii lui Petre Roman”, desertul care i-a înnebunit pe români. Iată cum se face

Ce obiect straniu poartă Silvia Chifiriuc în maşină

Vedeta poartă în mașină, într-un loc vizibil, o foaie cu un mesaj destul de sugestiv îndreptat către credință, către Dumnezeu. Cel mai probabil, Silvia Chifiriuc consideră ca un talisman aceste rânduri scrise.

Când ies din casă sunt protejată de Iisus/ Eu am un semn perfect odihnitor/ Eu dorm de la ora 22.00 până dimineața cu plăcere/ Eu sunt plină de idei și succes/ Eu am tot ce mă face fericită/ Credință în Dumnezeu, iubire, pace, armonie/ Succes profesional, bogăție financiară, câștiguri/ Mirobolante la lotto! Mulțumesc cu recunoștință”, este mesajul pe care Silvia Chifiriuc îl are scris pe o foaie, la vedere, în mașină.

Motivul pentru care Petre Roman nu s-a căsătorit cu Zoe Ceauşescu

Puțini știu că fostul premier al României a fost la un pas să se căsătorească cu fiica lui Nicolae Ceaușescu, Zoe. Recent, în cadrul unei emisiuni de televiziune, a vorbit despre relația pe care a avut cu Zoe, dar și despre faptul că povestea lor de dragoste a rămas la stadiul de idilă pentru că fosta primă doamnă a țării s-a opus vehement relației.

Petre Roman a cunoscut-o pe Zoe Ceaușescu în anul 1972. Acesta și-a dorit mai mult decât o idilă cu Zoe Ceaușescu, doar că nu a putut trece peste voința mamei ei, așa că relația a fost stopată din fașă. „Am cunoscut-o pe Zoia în 1972, a fost un moment foarte frumos, cu parfum de idilă. Când eu am cunoscut-o, eram de un an și jumătate la Toulouse, cu o bursă de care au beneficiat și alți două sute de români. Zoia era o fată foarte bine educată, o fată frumoasă, nu-ți dădea impresia că e fata cui este.

Da, am curtat-o, dar lucrurile s-au stopat, fiindcă s-a declarat împotriva acestei legături mama ei, Elena Ceaușescu, nu știu de ce. Slavă Domnului că s-a opus!”, a dezvăluit Petre Roman în cadrul unei emisiuni TV.