Ce obiecte să ai în casă ca să ai parte de noroc și prosperitate. Lidia Fecioru: „E bine să avem culori în casă.”

Lidia Fecioru a prezentat lista cu obiectele care nu ar trebui să lipsească nimănui, sub nicio formă, din locuință. Dacă nu ai aceste lucruri acasă, e timpul să mergi la cumpărături.

30 oct. 2023, 11:41
Ce obiecte să ai în casă ca să ai parte de noroc și prosperitate. Lidia Fecioru: „E bine să avem culori în casă.”

Obiectele acelea îți aduc noroc și proseritate în casă. În acest fel nu îți va lipsi nimic și vei avea o viață plină de lucruri bune, spune Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru: „E bine să avem culori în casă.”

„Sunt multe obiecte care ne aduc noroc în casă. În primul rând, trebuie să aşezăm mobila. Noi nu ne gândim când ne cumpărăm mobilă. Nici eu nu m-am gândit şi am făcut o greşeală. Am luat masa de mijloc care e dreptunghiulară şi trebuia să aibă colţurile rotunde pentru că energiile nu trebuie să se lovească. E bine să avem culori în casă. La mine un perete are o culoare, iar un alt perete altă culoare.

Niciodată nu mă uit să fie perdelele în combinaţie cu pereţii. Eu pun perdelele cum îmi place mie acum. Dacă le vreau roşii, le pun roşii. Important e să îmi placă geamul. Să fie o armonie, e foarte important. Să vopsim cu gust. Aveam o vitrină în casă şi aşa îmi dădeam seama că bibeloul Pescarul cu peşte se mişcă. Ne aduce noroc peştele dacă îl avem în casă. Şi în Feng Shui e important. Sau chiar şi un peştişor în acvariu. Semnul peştilor.”, a spus Lidia Fecioru la Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Citește și Cum să ai zilnic o energie bună! Lidia Fecioru dezvăluie care este secretul fericirii

Lidia Fecioru a mai prezicat că un pat cu spațiu de depozitare ascuns sub saltea aduce ordine și curățenie în dormitor. Ajută inclusiv la un somn mai odihnitor și o minte mai clară. Poate favoriza prosperitatea, eliminând dezordinea care poate încetini progresul în viața ta.

Mai mult, scaunele cu spătar înalt oferă un suport excelent pentru postura corectă și contribuie la o atitudine de încredere și autoritate. Acestea sunt potrivite pentru birourile de acasă sau pentru locurile de lucru și pot influența modul în care te simți și interacționezi în timpul lucrului. În Feng Shui, aceste scaune sunt văzute ca simboluri ale puterii personale și pot spori cariera și succesul tău.

Ajută dacă aveți și dulapuri cu uși de sticlă. Dau un aer elegant casei și oferă claritate. Te ajută să vezi și să găsești lucrurile fără efort, eliminând confuzia și dezordinea. În plus, sticla reflectă lumina, ceea ce poate crește energia pozitivă și atractivitatea prosperității.

Citește și Cea mai mare greșeală pe care o facem atunci când bem cafea! Lidia Fecioru: „Ne îmbolnăvește. E interzis!”