Ce pantaloni se poartă în 2020?

Pantalonii sunt un articol vestimentar pe care cu toții îl purtăm în orice sezon. Fie vară, fie iarnă, pantalonii sunt de nelipsit în ținutele noastre. Și cum să nu se întâmple asta când pe piață și-au făcut apariția o mulțime de modele și croiuri care mai de care mai interesante?

RomaniaTV.net
14 aug. 2020, 07:35
Ce pantaloni se poartă în 2020?

Moda se schimbă în mod constant și de cele mai multe ori tindem să ținem pasul cu aceasta. Fie că o facem pentru noi înșine sau pentru a fi percepuți altfel în societate, cert este că obișnuim să achiziționăm constant articole de îmbrăcăminte și încălțăminte care se poartă în fiecare sezon.

Bineînțeles, în cazul în care situația financiară ne permite o astfel de investiție, putem chiar să ne schimbăm întreaga garderobă de la un sezon la altul. Însă, de obicei, unele elemente chiar se păstrează în continuare și atunci este bine să nu dăm de tot deoparte anumite piese. În definitiv, nu știm niciodată când pot reveni în trend.


Pantaloni de damă în trend

În continuare ne vom raporta strict la moda feminină în ceea ce privește pantalonii ce se poartă anul acesta.

·        Pantalonii palazzo – sunt acei pantaloni cu talie foarte înaltă și care vin largi pe picior. Aceștia exprimă de fapt eleganța și rafinamentul din anii `70. Femeile pot alege varianta de alb imaculat sau chiar în variante mai intense, precum galbenul. O altă opțiune ar putea fi reprezentată de cei cu dungi, așa cum este modelul de pantaloni Dolly, regăsit în oferta magazinului Bobomoda.

·        Pantalonii de jogging – sunt special creați pentru femeile active, care sunt mereu în mișcare. Cu ajutorul lor, femeile vor reuși să scoată la suprafață spiritul lor sportiv și vor putea crea ținute tinerești, cool și pline de viață. Aceștia pot fi achiziționați din cadrul magazinului online Bobomoda, fiind disponibili într-o varietate de modele și culori.

·        Pantalonii din in – o modă a sezonului estival care probabil nu va apune niciodată. Se caracterizează prin lejeritate și ușurință la purtat, fiind extrem de confortabili. Pot fi purtați cu sandale cu toc sau fără toc, iar în cazul în care femeile doresc un maxim de efect, pot alege o pereche de pantaloni din in albi care vor contrasta perfect cu bronzul căpătat de-a lungul verii.

·        Pantalonii chino – un trend ce reapare constant în modă. Aceștia sunt mai lejeri decât blugii și conferă o comoditate potrivită pentru femeile ce sunt mereu în mișcare. Îi regăsim și pe aceștia în oferta Bobomoda.

 

În ceea ce privește culorile ce se poartă, în special în sezonul estival, cele pastel fac diferența. Vorbim aici de nuanțe de verde mint, albastru ciel și roz prăfuit. De asemenea, pantalonii negri, kaki și bleumarin sunt în continuare în trend. Se poartă în continuare imprimeurile cu flori, cu grafici și cei cu dungi.

Având atât de multe variante dintre care putem alege, este foarte ușor să reușim să ținem pasul cu moda. Putem apela la piesele de îmbrăcăminte pe care deja le avem și să împrospătăm garderoba cu câteva piese noi de la Bobomoda. Pentru a descoperi întreg catalogul de produse disponibile, nu trebuie decât să accesăm site-ul oficial al magazinului.